Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Łobez KS Giszowiec Katowice
awruk Tactiek NewsTOP
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 52.8
adequate Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Siewierski controleert de bal met de borst. Gniewek onderschept slim de pass. Gniewek passt de bal zonder na te denken. Chudala is nu in balbezit. Chudala haalt uit met een fantastische trap. Arbutina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

8e minuut.
Siewierski onderschept slim de pass. Gniewek verovert de bal door een tackle van achteren. Tepe is nu in balbezit. Chudala verovert de bal door een tackle van achteren. Chudala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siewierski met een harde bal richting middenveld. Pekarek kopt de bal weg. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz met een sublieme pass. Pekarek is nu in balbezit. Pekarek passt de bal in één keer door. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chudala neemt de hoekschop. Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek onderschept slim de pass. Gniewek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - KS Giszowiec Katowice 0:1

34e minuut.
Pekarek passt de bal in één keer door. Gniewek rent richting de bal. Saralegui probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gniewek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniewek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - KS Giszowiec Katowice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 57%, KS Giszowiec Katowice 43%.
Matek Łobez - KS Giszowiec Katowice 0:2

48e minuut.
Pekarek onderschept slim de pass. Gniewek is nu in balbezit. Nicht maakt een afschuwelijke overtreding. Nicht krijgt een gele kaart. Gniewek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baszkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chudala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Lange probeert naar een medespeler te passen. Moskała is nu in balbezit. Moskała passt de bal met de wreef. Baszkiewicz rent richting de bal. Baszkiewicz geeft een hoge lob. Arbutina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Chudala verovert de bal door een tackle van achteren. Nicht verovert de bal door een tackle van achteren. Gniewek onderschept slim de pass. Gniewek schiet op doel. Siewierski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Matyja de bal. Matyja geeft een lange en hoge pass. Kotorowski kopt de bal weg. Karcı is nu in balbezit. Karcı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalik komt het veld opgelopen. Grymel komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Grymel is nu in balbezit. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel verovert de bal door een tackle van achteren. Grymel draait met de bal, schiet en ... Arbutina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - KS Giszowiec Katowice 0:3

78e minuut.
Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Karcı heeft problemen om de bal te vangen. Karcı met een sublieme pass. Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 55%, KS Giszowiec Katowice 45%.
Matek Łobez - KS Giszowiec Katowice 0:3