Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIOSŁAPL Real Żubry
jazda Tactiek ustawienie
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
41.7 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Corovsenco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Labancz komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Liska met een snelle inworp. Petcu is nu in balbezit. Kocur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocur krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kopytko met de inworp. Maqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqueira probeert naar een medespeler te passen. Kocur is nu in balbezit. Kocur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Labancz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Smyczyński de bal onder controle te krijgen. Dică rent richting de bal. Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Grzegorzewski bokst de bal weg.

23e minuut.
Hukka passt de bal zonder na te denken. Liska is nu in balbezit. Liska geeft een hoge lob. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Maqueira kopt de bal weg. Zanutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parys krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Villena kopt de bal weg. Daar is Parys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortegón met een sublieme pass. Preetz speelt de bal door. Maqueira geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 46%, Real Żubry 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIOSŁAPL - Real Żubry 0:0

50e minuut.
Dică kan de bal niet met de borst controleren. Smyczyński rent richting de bal. Dică maakt een afschuwelijke overtreding. Dică krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kowalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hukka geeft een lange en hoge pass. Liska rent richting de bal. Liska geeft een lange en hoge pass. Smyczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Hukka met een sublieme pass. Petcu is nu in balbezit. Petcu geeft de bal voor. Liska heeft problemen om de bal te vangen. Liska geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Labancz stond buitenspel. Maqueira maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hukka kopt de bal weg. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Grzegorzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Drechsl rent richting de bal. Drechsl geeft een hoge lob. Daar is Villena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Petcu speelt de bal door. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ladegård zijn tegenspeler op de grond. Liska raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński speelt de bal door. Zaradoukas is nu in balbezit. Zaradoukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIOSŁAPL - Real Żubry 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIOSŁAPL 60%, Real Żubry 40%.
WIOSŁAPL - Real Żubry 0:1