Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Żubry WIOSŁAPL
ustawienie Tactiek jazda
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 41.7
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
formidabel Verdedigen goed


4e minuut.
Smyczyński is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liska geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Corovsenco kopt de bal weg. Smyczyński is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kocur is nu in balbezit. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Dică probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WIOSŁAPL 1:0

6e minuut.
Dică heeft problemen om de bal te vangen. Liska rent richting de bal. Liska geeft een lange en hoge pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel. Bruschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Liska kopt de bal weg. Sinovčić rent richting de bal. Dică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sinovčić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smyczyński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WIOSŁAPL 2:0

11e minuut.
Villena is nu in balbezit. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kocur begaat een overtreding. Kocur krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Hukka onderschept slim de pass. Dică is nu in balbezit. Sinovčić onderschept slim de pass. Sinovčić draait met de bal, schiet en ... Bruschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WIOSŁAPL 3:0

19e minuut.
Corovsenco met een sublieme pass. Smyczyński is nu in balbezit. Maqueira rent richting de bal. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WIOSŁAPL 4:0

22e minuut.
Preetz geeft een hoge lob. Petcu rent richting de bal. Petcu geeft de bal voor. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Drechsl geeft de bal voor. Sinovčić kopt de bal weg. Daar is Fornerone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Żubry 29%, WIOSŁAPL 71%.
Real Żubry - WIOSŁAPL 4:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liska met een snelle inworp. Kocur is nu in balbezit. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu geeft een lange en hoge pass. Bruschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortegón komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Fornerone kopt de bal weg. Liska is nu in balbezit. Liska speelt de bal door. Klungelig pakt Sinovčić de bal. Sinovčić draait met de bal, schiet en ... Bruschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ladegård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Doeltrap. Zaradoukas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Żubry 36%, WIOSŁAPL 64%.
Real Żubry - WIOSŁAPL 4:0