Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guards Matek Łobez
Wang Tactiek awruk
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten average
very good Passen good
average Verdedigen very good


8e minuut.
Şeicaru geeft een hoge lob. Nicht is nu in balbezit. Fakılı verovert de bal door een tackle van achteren. Fakılı passt de bal met de wreef. Taffarelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baxter zal de hoekschop nemen. Taffarelli rent richting de bal. Saralegui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taffarelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taffarelli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Matek Łobez 1:0

15e minuut.
Baxter is nu in balbezit. Baxter passt de bal met de wreef. Fakılı met een sublieme pass. Taffarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Matek Łobez 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guards 30%, Matek Łobez 70%.
Guards - Matek Łobez 2:0

66e minuut.
Butilică probeert naar een medespeler te passen. Taffarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarelli passt de bal in één keer door. Fakılı rent richting de bal. Fakılı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski passt de bal in één keer door. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Kornas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Matek Łobez 2:1

78e minuut.
Karcı is nu in balbezit. Karcı passt de bal met de wreef. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guards - Matek Łobez 2:2

88e minuut.
Nicht passt de bal in één keer door. Karcı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorowski schiet op doel. Kornas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Tepe verovert de bal door een tackle van achteren. Tepe geeft de bal voor. Dyrek is nu in balbezit. Dyrek haalt uit met een fantastische trap. Kornas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guards - Matek Łobez 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guards 51%, Matek Łobez 49%.
Guards - Matek Łobez 2:3