Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saska Małkinia KS Giszowiec Katowice
wing centrum Tactiek NewsTOP
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 53.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Bailescu geeft de bal voor. Ricchi rent richting de bal. Ricchi passt de bal zonder na te denken. Nilă is nu in balbezit. Nilă geeft een hoge lob. Tabouris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bailescu kopt de bal weg. Virtejaru rent richting de bal. Virtejaru speelt de bal door. Ricchi is nu in balbezit. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Iznaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Ricchi de bal. Lange is nu in balbezit. Ricchi verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Virtejaru is nu in balbezit. Ricchi is nu in balbezit. Opdenacker maakt een afschuwelijke overtreding. Opdenacker krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gentier kopt de bal weg. Bailescu heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru speelt de bal door. Ricchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchi draait met de bal, schiet en ... Tabouris bokst de bal weg.

36e minuut.
Bailescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bailescu passt de bal in één keer door. Catalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga verovert de bal door een tackle van achteren. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Tabouris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Lange is nu in balbezit. Bailescu rent richting de bal. Bailescu geeft een lange en hoge pass. Lange geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saska Małkinia 45%, KS Giszowiec Katowice 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Saska Małkinia - KS Giszowiec Katowice 0:0

53e minuut.
Gagnidze speelt de bal door. Nilă is nu in balbezit. Nilă passt de bal met de wreef. Bailescu geeft de bal voor. Ricchi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Pekarek geeft een hoge lob. Gniewek is nu in balbezit. Gentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniewek onderschept slim de pass. Gniewek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Nilă geeft een hoge lob. Iznaga rent richting de bal. Iznaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - KS Giszowiec Katowice 1:0

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zito komt het veld opgelopen. Kowalik komt het veld opgelopen. Grymel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Moskała de bal. Moskała met een sublieme pass. Lange rent richting de bal. Lange geeft een lange en hoge pass. Gniewek springt en kopt de bal. Dixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Klungelig pakt Lange de bal. Nilă onderschept slim de pass. Nilă speelt de bal door. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. Opdenacker rent richting de bal. Virtejaru onderschept slim de pass. Virtejaru geeft de bal voor. Zito rent richting de bal. De bal raakt de paal. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saska Małkinia - KS Giszowiec Katowice 2:0

89e minuut.
Bailescu probeert naar een medespeler te passen. Moskała is nu in balbezit. Moskała passt de bal in één keer door. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saska Małkinia 48%, KS Giszowiec Katowice 52%.
Saska Małkinia - KS Giszowiec Katowice 2:0