Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tury Kubona WIOSŁAPL
xd taktiik Tactiek jazda
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 42
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen solide


13e minuut.
Masciari met een sublieme pass. Parys rent richting de bal. Parys speelt de bal door. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Hasengrab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mai Trần probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ladegård de bal. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - WIOSŁAPL 1:0

20e minuut.
Mateja heeft problemen om de bal te vangen. Mateja geeft een lange en hoge pass. Fornerone heeft problemen om de bal te vangen. Maniu is nu in balbezit. Maniu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - WIOSŁAPL 2:0

22e minuut.
Maniu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skrzetuski neemt de hoekschop. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu draait met de bal, schiet en ... Bruschi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - WIOSŁAPL 3:0

24e minuut.
Fornerone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Parys kopt de bal weg. Deans geeft een lange en hoge pass. Garbelli rent richting de bal. Garbelli draait met de bal, schiet en ... Bruschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Skrzetuski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borubar speelt de bal door. Skrzetuski geeft de bal voor. Garbelli rent richting de bal. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. Bruschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kasztan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ladegård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbelli onderschept slim de pass. Garbelli draait met de bal, schiet en ... Bruschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - WIOSŁAPL 4:0

36e minuut.
Klungelig pakt Dică de bal. Maniu rent richting de bal. Maniu passt de bal zonder na te denken. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kowalski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Borubar de bal onder controle te krijgen. Kocur bereikt de bal nog maar net als eerste. Villena is nu in balbezit. Villena haalt uit met een fantastische trap. Hasengrab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Maniu verovert de bal door een tackle van achteren. Maniu met een sublieme pass. Ladegård speelt de bal door. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli schiet op doel. Bruschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja geeft een lange en hoge pass. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - WIOSŁAPL 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 50%, WIOSŁAPL 50%.
Tury Kubona - WIOSŁAPL 5:0

49e minuut.
Borubar passt de bal zonder na te denken. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski passt de bal in één keer door. Maniu rent richting de bal. Maniu schiet op doel. Bruschi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Parys is nu in balbezit. Parys passt de bal in één keer door. Masciari rent richting de bal. Mai Trần onderschept slim de pass. Mai Trần geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bruschi bokst de bal weg.

59e minuut.
Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần passt de bal zonder na te denken. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli haalt uit met een fantastische trap. Bruschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tury Kubona - WIOSŁAPL 6:0

75e minuut.
Masciari speelt de bal door. Maqueira rent richting de bal. Maqueira speelt de bal door. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Hasengrab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski passt de bal in één keer door. Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mateja speelt de bal door. Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski passt de bal zonder na te denken. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Hasengrab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tury Kubona 58%, WIOSŁAPL 42%.
Tury Kubona - WIOSŁAPL 6:0