Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Żubry WKS Strumyk Sitkówka
ustawienie Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 44
formidable Schieten average
solid Passen very good
solid Verdedigen average


2e minuut.
Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas passt de bal met de wreef. Petcu geeft de bal voor. Smyczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WKS Strumyk Sitkówka 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Verrando de bal. Petcu is nu in balbezit. Petcu passt de bal in één keer door. Corovsenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Corovsenco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Perlik verovert de bal door een tackle van achteren. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska speelt de bal door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel. Duprat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WKS Strumyk Sitkówka 2:0

11e minuut.
Perlik speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hukka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petcu is nu in balbezit. Petcu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Franck verovert de bal door een tackle van achteren. Franck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Liska met de inworp. Petcu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Verrando met de inworp. van Duysse bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Duysse met een snelle inworp. Harasymiuk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tuton trapt de bal weg van het doel. Petcu kopt de bal weg. Daar is Franck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas passt de bal met de wreef. Smyczyński heeft problemen om de bal te vangen. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cassitto de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Duysse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasymiuk met een sublieme pass. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WKS Strumyk Sitkówka 2:1

34e minuut.
Harasymiuk probeert naar een medespeler te passen. Kokamägi is nu in balbezit. Kokamägi met een sublieme pass. Perlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Suchodolski speelt de bal door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu passt de bal met de wreef. Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cassitto geeft de bal voor. Inworp. Liska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu geeft de bal voor. Duprat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Franck de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liska neemt de hoekschop. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WKS Strumyk Sitkówka 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Żubry 45%, WKS Strumyk Sitkówka 55%.
Real Żubry - WKS Strumyk Sitkówka 3:1

48e minuut.
Hukka verovert de bal door een tackle van achteren. Coyle begaat een overtreding. Hukka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hukka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zaradoukas heeft problemen om de bal te vangen. Kokamägi speelt de bal door. Klungelig pakt Tarrés de bal. Liska geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Liska met een sublieme pass. Perlik heeft problemen om de bal te vangen. Liska rent richting de bal. Liska haalt uit met een fantastische trap. Smyczyński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Harasymiuk passt de bal met de wreef. Petcu rent richting de bal. Petcu passt de bal zonder na te denken. Zaradoukas is nu in balbezit. Zaradoukas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Duprat trapt de bal weg. Inworp. Corovsenco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hukka is nu in balbezit. Hukka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Perlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hukka onderschept slim de pass. Hukka passt de bal in één keer door. Zaradoukas rent richting de bal. Zaradoukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WKS Strumyk Sitkówka 4:1

66e minuut.
Corovsenco passt de bal zonder na te denken. Petcu is nu in balbezit. Petcu passt de bal met de wreef. Zaradoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradoukas draait met de bal, schiet en ... Duprat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hukka met een snelle inworp. Liska is nu in balbezit. Liska geeft een hoge lob. Smyczyński springt en kopt de bal. Duprat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WKS Strumyk Sitkówka 5:1

73e minuut.
Inworp. Preetz met de inworp. Hukka met een sublieme pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Corovsenco is nu in balbezit. Corovsenco speelt de bal door. Klungelig pakt Franck de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WKS Strumyk Sitkówka 6:1

75e minuut.
Ortegón komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu passt de bal met de wreef. Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortegón geeft een lange en hoge pass. Petcu kopt de bal weg. Duprat bokst de bal weg.

78e minuut.
Zanutti passt de bal met de wreef. Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu geeft een hoge lob. Smyczyński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Żubry - WKS Strumyk Sitkówka 7:1

89e minuut.
Ortegón passt de bal met de wreef. Daar is Zaradoukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franck rent richting de bal. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Żubry 35%, WKS Strumyk Sitkówka 65%.
Real Żubry - WKS Strumyk Sitkówka 7:1