Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Strumyk Sitkówka Real Żubry
Normal Tactiek ustawienie
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten formidable
very good Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński passt de bal zonder na te denken. Petcu met een sublieme pass. Klungelig pakt Sinovčić de bal. Sinovčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
van Duysse geeft de bal voor. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Liska probeert naar een medespeler te passen. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Liska geeft de bal voor. Smyczyński kan de bal niet met de borst controleren. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Cassitto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Real Żubry 0:1

17e minuut.
Perlik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liska met de inworp. Petcu geeft een hoge lob. Smyczyński springt en kopt de bal. Duprat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sinovčić is nu in balbezit. Sinovčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Real Żubry 0:2

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liska geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap. Duprat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Real Żubry 0:3

29e minuut.
Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński passt de bal in één keer door. Sinovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Corovsenco met een sublieme pass. Hukka is nu in balbezit. Harasymiuk speelt de bal door. Tarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrés geeft een lange en hoge pass. Tuton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Strumyk Sitkówka 68%, Real Żubry 32%.
WKS Strumyk Sitkówka - Real Żubry 0:3

49e minuut.
Klungelig pakt Tarrés de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liska met de inworp. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Coyle rent richting de bal. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu passt de bal zonder na te denken. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić haalt uit met een fantastische trap. Duprat bokst de bal weg.

56e minuut.
Liska geeft een hoge lob. Smyczyński rent richting de bal. Cassitto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smyczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smyczyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Duprat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sinovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinovčić draait met de bal, schiet en ... Duprat probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

60e minuut.
Coyle probeert naar een medespeler te passen. Perlik rent richting de bal. Hukka verovert de bal door een tackle van achteren. Hukka geeft een hoge lob. Smyczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Duprat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Petcu probeert naar een medespeler te passen. Liska met een sublieme pass. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Real Żubry 0:4

66e minuut.
van Duysse rent richting de bal. Preetz verovert de bal door een tackle van achteren. Preetz speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Duprat bokst de bal weg.

73e minuut.
Harasymiuk is nu in balbezit. Hukka onderschept slim de pass. Hukka geeft een hoge lob. Liska geeft de bal voor. Smyczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Liska rent richting de bal. Tarrés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortegón komt het veld opgelopen. Zanutti met een snel genomen vrije trap. Sinovčić rent richting de bal. Sinovčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duprat trapt de bal weg van het doel. Ortegón kopt de bal weg. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Duprat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Hukka geeft de bal voor. Klungelig pakt Verrando de bal. Ortegón bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Strumyk Sitkówka - Real Żubry 0:5

80e minuut.
Zaradoukas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Strumyk Sitkówka 76%, Real Żubry 24%.
WKS Strumyk Sitkówka - Real Żubry 0:5