Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS nowa huta Teletubisie
433a Tactiek aaa
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Warda passt de bal met de wreef. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait passt de bal in één keer door. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kutzop passt de bal in één keer door. Balajti rent richting de bal. Vraštil begaat een overtreding. Vraštil krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Panait de bal. Wetklo is nu in balbezit. Oszczep onderschept slim de pass. Panait is nu in balbezit. Panait haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wetklo rent richting de bal. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo passt de bal in één keer door. Wetklo rent richting de bal. Wetklo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arredondo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rorat. Arredondo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Missał neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Baets bokst de bal weg. Oszczep is nu in balbezit. Oszczep geeft een hoge lob. Kirvesniemi kopt de bal weg. Daar is Panait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Missał geeft een hoge lob. Baets bokst de bal weg. Wetklo is nu in balbezit. Wetklo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS nowa huta - Teletubisie 1:0

20e minuut.
Pavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait verovert de bal door een tackle van achteren. Panait met een sublieme pass. Wetklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetklo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Panait geeft een hoge lob. Wetklo is nu in balbezit. Wetklo schiet op doel. Pavino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Balajti kopt de bal weg. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait passt de bal zonder na te denken. Wetklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetklo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS nowa huta 23%, Teletubisie 77%.
KS nowa huta - Teletubisie 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Vraštil de bal. Vraštil draait met de bal, schiet en ... ter Avest probeert de bal aan de voet te houden. Vraštil is nu in balbezit. Vraštil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS nowa huta - Teletubisie 1:1

62e minuut.
Warda verovert de bal door een tackle van achteren. Warda met een sublieme pass. Vraštil rent richting de bal. ter Avest is nu in balbezit. Vraštil onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Caglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caglia geeft een hoge lob. Kirvesniemi probeert naar een medespeler te passen. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait draait met de bal, schiet en ... Baets bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirvesniemi met een snelle inworp. Carlsson geeft een lange en hoge pass. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Oszczep probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carlsson zal de hoekschop nemen. Wetklo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS nowa huta - Teletubisie 2:1

74e minuut.
Arredondo probeert naar een medespeler te passen. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait passt de bal met de wreef. Wetklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetklo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait met een sublieme pass. Wetklo is nu in balbezit. Wetklo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS nowa huta - Teletubisie 3:1

90e minuut.
Missał passt de bal in één keer door. Pavino heeft problemen om de bal te vangen. Wetklo is nu in balbezit. Wetklo haalt uit met een fantastische trap. Pavino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS nowa huta 32%, Teletubisie 68%.
KS nowa huta - Teletubisie 3:1