Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Orzech KS_Lechia_Gdańsk
Chondroityna Tactiek Niespodzianka
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 53.8
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Szut passt de bal in één keer door. Gaguinho is nu in balbezit. Met opzet legt Boguś zijn tegenspeler op de grond. Boguś krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Valencia passt de bal zonder na te denken. Boguś rent richting de bal. Idziak verovert de bal door een tackle van achteren. Idziak schiet op doel. Garcia bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaguinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Szut geeft een hoge lob. Garrido Canales maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - KS_Lechia_Gdańsk 1:0

27e minuut.
Garrido Canales passt de bal in één keer door. Oravecz rent richting de bal. Oravecz passt de bal zonder na te denken. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap. Garcia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Van Blerk speelt de bal door. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński rent richting de bal. Benczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokół Orzech - KS_Lechia_Gdańsk 1:1

34e minuut.
Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gaguinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szut geeft een lange en hoge pass. Garcia bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anders rent richting de bal. Garrido Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido Canales geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 44%, KS_Lechia_Gdańsk 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokół Orzech - KS_Lechia_Gdańsk 1:1

50e minuut.
Oravecz geeft de bal voor. Idziak kopt de bal weg. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales schiet op doel. Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - KS_Lechia_Gdańsk 2:1

52e minuut.
Szut geeft een lange en hoge pass. Idziak is nu in balbezit. Gaguinho met een sublieme pass. Oravecz heeft problemen om de bal te vangen. Oravecz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Boguś is nu in balbezit. Gaguinho onderschept slim de pass. Gaguinho passt de bal in één keer door. Idziak rent richting de bal. Idziak draait met de bal, schiet en ... Garcia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Didyk komt het veld opgelopen. Bjeković komt het veld opgelopen. Benczyński neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokół Orzech - KS_Lechia_Gdańsk 2:2

61e minuut.
Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido Canales geeft de bal voor. Idziak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colindres speelt de bal door. Garcia heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaguinho zal de hoekschop nemen. Oravecz maakt een snoekduik en kopt de bal. Garcia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Valencia geeft een hoge lob. Klungelig pakt van de Kasteele de bal. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... Garcia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - KS_Lechia_Gdańsk 3:2

79e minuut.
Klungelig pakt Jordán de bal. Bjeković is nu in balbezit. Gaguinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaguinho krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bolovan kopt de bal weg. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rozman. Benczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Blerk komt bij de bal en schiet. Pletiguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Didyk is nu in balbezit. Didyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokół Orzech - KS_Lechia_Gdańsk 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 43%, KS_Lechia_Gdańsk 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokół Orzech - KS_Lechia_Gdańsk 3:3