Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS_Lechia_Gdańsk Sokół Orzech
Niespodzianka Tactiek Chondroityna
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 61.3
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Polnar met een sublieme pass. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz passt de bal met de wreef. Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Szut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Van Blerk passt de bal zonder na te denken. Daar is Oravecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oravecz probeert naar een medespeler te passen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jordán passt de bal zonder na te denken. Merlo is nu in balbezit. Yanal onderschept slim de pass. Yanal draait met de bal, schiet en ... Pletiguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Sokół Orzech 1:0

25e minuut.
Szut speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Colindres bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia onderschept slim de pass. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS_Lechia_Gdańsk - Sokół Orzech 1:1

31e minuut.
Van Blerk kopt de bal weg. Alicicco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicicco passt de bal met de wreef. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Garcia speelt de bal door. Polnar controleert de bal met de borst. Polnar passt de bal in één keer door. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valencia is nu in balbezit. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Sokół Orzech 1:2

43e minuut.
Oravecz met de inworp. Polnar geeft een hoge lob. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Garcia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Sokół Orzech 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 65%, Sokół Orzech 35%.
KS_Lechia_Gdańsk - Sokół Orzech 1:3

46e minuut.
Benczyński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Oravecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colindres bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia onderschept slim de pass. Valencia geeft een lange en hoge pass. Kępka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Sokół Orzech 1:4

68e minuut.
Kępka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van de Kasteele. Kępka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burduşel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oravecz rent richting de bal. Oravecz geeft een lange en hoge pass. Garcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Sokół Orzech 1:5

75e minuut.
Chałas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maniero is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alicicco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maniero springt en kopt de bal. Pletiguz bokst de bal weg. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Sokół Orzech 2:5

84e minuut.
Merlo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo begaat een overtreding. Merlo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Polnar onderschept slim de pass. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal in één keer door. Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Szut geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 57%, Sokół Orzech 43%.
KS_Lechia_Gdańsk - Sokół Orzech 2:5