Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energetyk ROW Błękitni Maćkówka
Wiki Tactiek od H
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten very good
adequate Passen formidable
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Capota probeert naar een medespeler te passen. Ocampo speelt de bal door. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică haalt uit met een fantastische trap. Golan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pinto speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vidal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Murray maakt een snoekduik en kopt de bal. Golan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft een hoge lob. Badarică rent richting de bal. Badarică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Błękitni Maćkówka 0:1

5e minuut.
Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski geeft een hoge lob. Delikaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tajc is nu in balbezit. Tajc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Malej heeft problemen om de bal te vangen. Malej probeert naar een medespeler te passen. Tajc is nu in balbezit. Tajc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Energetyk ROW - Błękitni Maćkówka 1:1

11e minuut.
Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota met een sublieme pass. Ocampo met een sublieme pass. Badarică is nu in balbezit. Badarică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bouchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lázok probeert naar een medespeler te passen. Zegar rent richting de bal. Tajc rent richting de bal. Tajc schiet op doel. Antilef bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Vidal passt de bal zonder na te denken. Bouchez is nu in balbezit. Bouchez met een sublieme pass. Capota geeft een lange en hoge pass. Badarică krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Błękitni Maćkówka 1:2

27e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft een hoge lob. Murray krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Böőr verovert de bal door een tackle van achteren. Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Zegar is nu in balbezit. Zegar draait met de bal, schiet en ... Antilef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Jiménez speelt de bal door. Badarică is nu in balbezit. Gruber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gruber krijgt een gele kaart. Badarică raakt geblesseerd tijdens het duel. Capota kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Golan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Inworp. Vidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouchez heeft problemen om de bal te vangen. Bouchez geeft een lange en hoge pass. Badarică krijgt zijn hoofd ertegen. Golan bokst de bal weg. Klungelig pakt Bâtă de bal. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Błękitni Maćkówka 1:3

38e minuut.
Gruber passt de bal met de wreef. Lázok met een sublieme pass. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar draait met de bal, schiet en ... Antilef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Błękitni Maćkówka 2:3

43e minuut.
Jiménez speelt de bal door. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ... Golan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 64%, Błękitni Maćkówka 36%.
Energetyk ROW - Błękitni Maćkówka 2:3

46e minuut.
Vadljak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jiménez speelt de bal door. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Badarică rent richting de bal. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Błękitni Maćkówka 2:4

55e minuut.
Lázok is nu in balbezit. Malej bereikt de bal nog maar net als eerste. Malej probeert naar een medespeler te passen. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak draait met de bal, schiet en ... Antilef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ... Antilef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Błękitni Maćkówka 3:4

56e minuut.
Zhaohui komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Malej met een sublieme pass. Bouchez met een sublieme pass. Capota is nu in balbezit. Capota geeft de bal voor. Badarică springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Badarică rent richting de bal. Badarică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Malej is nu in balbezit. Vidal onderschept slim de pass. Vidal met een sublieme pass. Zhaohui rent richting de bal. Zhaohui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Malej geeft de bal voor. Tajc kopt de bal weg. Tajc kan de bal niet met de borst controleren. Tajc haalt uit met een fantastische trap. Antilef probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Energetyk ROW - Błękitni Maćkówka 4:4

74e minuut.
Lázok speelt de bal door. Malej met een sublieme pass. Tajc is nu in balbezit. Tajc haalt uit met een fantastische trap. Antilef maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ocampo geeft een lange en hoge pass. Badarică probeert de bal aan de voet te houden. Badarică passt de bal zonder na te denken. Capota rent richting de bal. Capota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Ocampo speelt de bal door. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft de bal voor. Badarică maakt een snoekduik en kopt de bal. Golan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Tajc verovert de bal door een tackle van achteren. Tajc passt de bal met de wreef. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 56%, Błękitni Maćkówka 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Energetyk ROW - Błękitni Maćkówka 4:4