Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Maćkówka Energetyk ROW
od H Tactiek Jana
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten very good
formidable Passen good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Inworp. Malej met een snelle inworp. Gruber geeft een hoge lob. Tajc krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Energetyk ROW 0:1

14e minuut.
Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui probeert naar een medespeler te passen. Badarică heeft problemen om de bal te vangen. Badarică schiet op doel. Golan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Błękitni Maćkówka - Energetyk ROW 1:1

17e minuut.
bin Mohd Fuad passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lázok de bal. Lázok geeft een lange en hoge pass. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc haalt uit met een fantastische trap. Antilef bokst de bal weg.

18e minuut.
Tevreden heeft problemen om de bal te vangen. Tevreden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mohd Fuad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruber geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ocampo speelt de bal door. Badarică is nu in balbezit. Badarică passt de bal zonder na te denken. Capota is nu in balbezit. Capota draait met de bal, schiet en ... Golan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Samburski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vidal neemt de hoekschop. Zhaohui krijgt zijn hoofd ertegen. Golan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal met de wreef. Ocampo speelt de bal door. Badarică heeft problemen om de bal te vangen. Badarică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vidal rent richting de bal. Vidal met een sublieme pass. Capota met een sublieme pass. Zhaohui is nu in balbezit. Zhaohui draait met de bal, schiet en ... Golan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ocampo zal de hoekschop nemen. Zhaohui springt en kopt de bal. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ... Golan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Malej met de inworp. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber geeft een lange en hoge pass. Vadljak springt en kopt de bal. Antilef probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Energetyk ROW 1:2

44e minuut.
Capota passt de bal zonder na te denken. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ocampo zal de hoekschop nemen. Badarică krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 30%, Energetyk ROW 70%.
Błękitni Maćkówka - Energetyk ROW 1:2

48e minuut.
Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak is nu in balbezit. Tajc is nu in balbezit. Tajc haalt uit met een fantastische trap. Antilef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Energetyk ROW 1:3

51e minuut.
Tevreden passt de bal met de wreef. Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal met de wreef. Capota geeft een lange en hoge pass. Zhaohui maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Badarică rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Energetyk ROW 2:3

53e minuut.
Vadljak verovert de bal door een tackle van achteren. Vadljak passt de bal in één keer door. Tajc is nu in balbezit. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Daar is Zhaohui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui verovert de bal door een tackle van achteren. Zhaohui draait met de bal, schiet en ... Golan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

58e minuut.
Golan trapt de bal weg van het doel. Malej kopt de bal weg. Vadljak rent richting de bal. Vadljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Energetyk ROW 2:4

61e minuut.
Bouchez speelt de bal door. Jiménez met een sublieme pass. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui haalt uit met een fantastische trap. Golan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Badarică is nu in balbezit. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Energetyk ROW 3:4

68e minuut.
Raczyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ocampo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badarică rent richting de bal. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bouchez met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Zhaohui is nu in balbezit. Zhaohui haalt uit met een fantastische trap. Golan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Bouchez rent richting de bal. Bouchez passt de bal zonder na te denken. Tajc is nu in balbezit. bin Mohd Fuad rent richting de bal. bin Mohd Fuad geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Capota is nu in balbezit. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchez met een sublieme pass. Vidal geeft een hoge lob. Badarică maakt een snoekduik en kopt de bal. Golan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Bouchez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kraman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 42%, Energetyk ROW 58%.
Błękitni Maćkówka - Energetyk ROW 3:4