Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real @rtex n2pn
Attack Tactiek 12
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 47.3
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Bekő geeft de bal voor. Antonioli met een sublieme pass. Mihál rent richting de bal. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - n2pn 0:1

14e minuut.
Fabiniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maślona de bal. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano haalt uit met een fantastische trap. Mann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Wacławik is nu in balbezit. Wacławik passt de bal in één keer door. Capano is nu in balbezit. Capano haalt uit met een fantastische trap. Siewielec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wacławik passt de bal met de wreef. Mihál heeft problemen om de bal te vangen. Mihál passt de bal met de wreef. Capano is nu in balbezit. Capano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Siewielec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - n2pn 0:2

33e minuut.
Loizos passt de bal in één keer door. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál passt de bal met de wreef. Daar is Capano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capano schiet op doel. Siewielec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Maślona met de inworp. Della Casa bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Casa probeert naar een medespeler te passen. Más geeft de bal voor. Gilbride springt en kopt de bal. Fabiniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Wacławik probeert naar een medespeler te passen. Capano rent richting de bal. Capano passt de bal zonder na te denken. Mihál is nu in balbezit. Mihál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Capano met een sublieme pass. Mihál rent richting de bal. Mihál passt de bal in één keer door. Capano is nu in balbezit. Capano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - n2pn 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 56%, n2pn 44%.
Real @rtex - n2pn 0:3

47e minuut.
Capano verovert de bal door een tackle van achteren. Maślona verovert de bal door een tackle van achteren. Wacławik speelt de bal door. Daar is Mihál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihál haalt uit met een fantastische trap. Siewielec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capano rent richting de bal. Capano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - n2pn 0:4

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Palma komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Wacławik kopt de bal weg. Klungelig pakt Al Tayani de bal. De Palma onderschept slim de pass. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Capano is nu in balbezit. Capano haalt uit met een fantastische trap. Siewielec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siewielec met een harde bal richting middenveld. Lemos met een sublieme pass. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Lemos de bal. De Palma is nu in balbezit. De Palma speelt de bal door. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano schiet op doel. Siewielec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Antonioli is nu in balbezit. Antonioli probeert naar een medespeler te passen. Wacławik speelt de bal door. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pêra verovert de bal door een tackle van achteren. Pêra geeft een lange en hoge pass. Capano rent richting de bal. Capano schiet op doel. Siewielec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Anzovino is nu in balbezit. Gilbride onderschept slim de pass. Valts met een sublieme pass. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride geeft een lange en hoge pass. Fabiniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Valts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khoury is nu in balbezit. Más speelt de bal door. Della Casa is nu in balbezit. Della Casa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Maślona de bal. Wacławik rent richting de bal. Wacławik passt de bal met de wreef. De Palma rent richting de bal. De Palma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 53%, n2pn 47%.
Real @rtex - n2pn 0:4