Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tylko Sukces Banda Moc Pozytywnego Przesłania
Seba Tactiek TTK
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen good


25e minuut.
Humulescu met de inworp. Theologou is nu in balbezit. Fernández Botello begaat een overtreding. Fernández Botello krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Casañas probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Botello kopt de bal weg. Sáenz probeert de bal aan de voet te houden. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Voosalu probeert de bal aan de voet te houden. Morong is nu in balbezit. Morong geeft een hoge lob. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Strikulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Humulescu zal de hoekschop nemen. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz schiet op doel. Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Łaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Strikulis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Moc Pozytywnego Przesłania 0:1

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Echaust de bal onder controle te krijgen. Mäkitalo rent richting de bal. Mäkitalo passt de bal zonder na te denken. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust draait met de bal, schiet en ... Paal! Fossa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tylko Sukces Banda - Moc Pozytywnego Przesłania 1:1

39e minuut.
Fernández Botello is nu in balbezit. Fernández Botello geeft een lange en hoge pass. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust draait met de bal, schiet en ... Fossa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Moc Pozytywnego Przesłania 2:1

41e minuut.
Inworp. Lojanazi met de inworp. Kluszczyński geeft een lange en hoge pass. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lewczuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 62%, Moc Pozytywnego Przesłania 38%.
FC Tylko Sukces Banda - Moc Pozytywnego Przesłania 2:1

46e minuut.
Theologou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jõe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jõe geeft een lange en hoge pass. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lojanazi neemt de hoekschop. Łaszkiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Zwojnica komt het veld opgelopen. Jõe met de inworp. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi geeft een lange en hoge pass. Łaszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodosiu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Morong is nu in balbezit. Morong geeft een hoge lob. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Crăciun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lojanazi met de inworp. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łaszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tylko Sukces Banda - Moc Pozytywnego Przesłania 2:2

73e minuut.
Morong onderschept slim de pass. Morong geeft een hoge lob. Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński schiet op doel. Strikulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Moc Pozytywnego Przesłania 2:3

77e minuut.
Humulescu is nu in balbezit. Humulescu geeft de bal voor. Morong is nu in balbezit. Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Moc Pozytywnego Przesłania 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 71%, Moc Pozytywnego Przesłania 29%.
FC Tylko Sukces Banda - Moc Pozytywnego Przesłania 2:4