Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moc Pozytywnego Przesłania FC Tylko Sukces Banda
TTK Tactiek Seba
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 35.7
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Madziek onderschept slim de pass. Crăciun controleert de bal met de borst. Lojanazi speelt de bal door. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Lojanazi verovert de bal door een tackle van achteren. Lojanazi geeft de bal voor. Berecz kopt de bal weg. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Fernández Botello de bal. Jõe verovert de bal door een tackle van achteren. Berecz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berecz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rogala onderschept slim de pass. Rogala probeert naar een medespeler te passen. Urfi speelt de bal door. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jenicot draait met de bal, schiet en ... Fossa speelt de bal door. Afera kopt de bal weg. Jenicot rent richting de bal. Jenicot draait met de bal, schiet en ... Fossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pociłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hundt is nu in balbezit. Hundt passt de bal met de wreef. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łaszkiewicz rent richting de bal. Madziek is nu in balbezit. Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - FC Tylko Sukces Banda 1:0

35e minuut.
Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Jenicot heeft problemen om de bal te vangen. Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cavaciocchi geeft een hoge lob. Strikulis met een sublieme pass. Hundt kopt de bal weg. Cavaciocchi rent richting de bal. Cavaciocchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jõe met een sublieme pass. Daar is Łaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madziek is nu in balbezit. Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 32%, FC Tylko Sukces Banda 68%.
Moc Pozytywnego Przesłania - FC Tylko Sukces Banda 1:0

46e minuut.
Jenicot passt de bal met de wreef. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun speelt de bal door. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lojanazi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Jõe met de inworp. Kluszczyński is nu in balbezit. Sołtykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sołtykowski geeft een lange en hoge pass. Hundt geeft een hoge lob. Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łaszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - FC Tylko Sukces Banda 2:0

50e minuut.
Klungelig pakt Morong de bal. Afera verovert de bal door een tackle van achteren. Afera passt de bal in één keer door. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Urfi is nu in balbezit. Theologou rent richting de bal. Theologou passt de bal zonder na te denken. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jenicot is nu in balbezit. Rogala verovert de bal door een tackle van achteren. Rogala passt de bal in één keer door. Jõe is nu in balbezit. Jõe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ngọc Khang komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Jõe passt de bal in één keer door. Sołtykowski is nu in balbezit. Łaszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łaszkiewicz krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaureguízar komt het veld opgelopen. Lewczuk komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cavaciocchi speelt de bal door. Theologou rent richting de bal. Theologou passt de bal in één keer door. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Strikulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Morong passt de bal met de wreef. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft de bal voor. Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lojanazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kluszczyński probeert naar een medespeler te passen. Jõe rent richting de bal. Jõe haalt uit met een fantastische trap. Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Madziek geeft een lange en hoge pass. Pociłowski kopt de bal weg. Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. Strikulis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - FC Tylko Sukces Banda 3:0

77e minuut.
Afera is nu in balbezit. Morong verovert de bal door een tackle van achteren. Jaureguízar probeert naar een medespeler te passen. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi passt de bal met de wreef. Theologou geeft een hoge lob. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - FC Tylko Sukces Banda 4:0

86e minuut.
Kluszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Sołtykowski is nu in balbezit. Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Strikulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - FC Tylko Sukces Banda 5:0

87e minuut.
Lewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewczuk passt de bal met de wreef. Daar is Berecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 32%, FC Tylko Sukces Banda 68%.
Moc Pozytywnego Przesłania - FC Tylko Sukces Banda 5:0