Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS_Lechia_Gdańsk Błękitni Maćkówka
Niespodzianka Tactiek od H
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
55 gemiddelde waardering 57.9
solide Schieten solide
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


8e minuut.
Capota geeft een hoge lob. Badarică is nu in balbezit. Dzemedžiūnas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Badarică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capota kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Garcia bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Bolovan geeft de bal voor. Daar is Bhatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś schiet op doel. Antilef probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś draait met de bal, schiet en ... Antilef werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Błękitni Maćkówka 1:0

17e minuut.
Capota geeft een lange en hoge pass. Zhaohui is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van van de Kasteele ... Strafschop! Zhaohui wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Capota neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzemedžiūnas onderschept slim de pass. Badarică onderschept slim de pass. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS_Lechia_Gdańsk - Błękitni Maćkówka 1:1

26e minuut.
Garcia met een sublieme pass. Bolovan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bhatti de bal. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś haalt uit met een fantastische trap. Antilef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bouchez passt de bal zonder na te denken. Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal geeft een hoge lob. Badarică is nu in balbezit. Badarică schiet op doel. Garcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 55%, Błękitni Maćkówka 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS_Lechia_Gdańsk - Błękitni Maćkówka 1:1

46e minuut.
Maniero komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bouchez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zhaohui rent richting de bal. Colindres begaat een overtreding. Colindres krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Jordán passt de bal met de wreef. Alicicco speelt de bal door. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maniero stond buitenspel. Bjeković komt het veld opgelopen. Jiménez neemt vlug de vrije trap. Zhaohui rent richting de bal. Zhaohui haalt uit met een fantastische trap. Garcia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Błękitni Maćkówka 1:2

67e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo met een sublieme pass. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bjeković is nu in balbezit. Bjeković draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bhatti de bal onder controle te krijgen. Maniero is nu in balbezit. Maniero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bolovan passt de bal zonder na te denken. Bhatti onderschept slim de pass. Maniero is nu in balbezit. Maniero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 51%, Błękitni Maćkówka 49%.
KS_Lechia_Gdańsk - Błękitni Maćkówka 1:2