Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
n2pn FC Tylko Sukces Banda
12 Tactiek Seba
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 36.3
good Schieten average
very good Passen adequate
weak Verdedigen average


23e minuut.
Wacławik probeert de bal met de borst te controleren. Antonioli rent richting de bal. Wacławik probeert naar een medespeler te passen. Loizos is nu in balbezit. Loizos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Capano haalt uit met een fantastische trap. Wojna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Loizos zal de hoekschop nemen. Capano krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

32e minuut.
Loizos bereikt de bal nog maar net als eerste. Loizos passt de bal in één keer door. Mihál met een sublieme pass. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wacławik probeert naar een medespeler te passen. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano passt de bal zonder na te denken. Daar is Mihál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihál haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capano springt en kopt de bal. Strikulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Madziek is nu in balbezit. Mihál verovert de bal door een tackle van achteren. Mihál met een sublieme pass. Capano rent richting de bal. Capano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano rent richting de bal. Wojna begaat een overtreding. Capano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Antonioli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 43%, FC Tylko Sukces Banda 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
n2pn - FC Tylko Sukces Banda 0:0

46e minuut.
Urfi komt het veld opgelopen. Berecz komt het veld opgelopen. Zwojnica komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jaureguízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaureguízar geeft een hoge lob. Orzechowski is nu in balbezit. Jenicot verovert de bal door een tackle van achteren. Jenicot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Loizos met een sublieme pass. Klungelig pakt Wacławik de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madziek. Madziek krijgt een gele kaart. Wacławik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Palma komt het veld opgelopen. Antonioli wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Loizos rent richting de bal. Loizos met een sublieme pass. Wacławik rent richting de bal. Wacławik passt de bal met de wreef. De Palma geeft een lange en hoge pass. Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Wacławik is nu in balbezit. Wacławik passt de bal in één keer door. Crăciun heeft problemen om de bal te vangen. Capano rent richting de bal. Capano schiet op doel. Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Wacławik rent richting de bal. Wacławik speelt de bal door. Daar is De Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Palma geeft de bal voor. Capano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 33%, FC Tylko Sukces Banda 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
n2pn - FC Tylko Sukces Banda 0:0