Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Orzech Błękitni Maćkówka
Chondroityna Tactiek od H
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 58.2
excellent Schieten very good
very good Passen formidable
very good Verdedigen solid


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antilef trapt de bal weg. Valencia kopt de bal weg. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Capota de bal onder controle te krijgen. Valencia met een sublieme pass. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... Antilef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pletiguz probeert naar een medespeler te passen. Bouchez kopt de bal weg. Klungelig pakt Polnar de bal. Murray is nu in balbezit. Murray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Szut passt de bal zonder na te denken. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz passt de bal zonder na te denken. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ocampo kopt de bal weg. Daar is Böőr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales schiet op doel. Antilef probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Błękitni Maćkówka 1:0

25e minuut.
Bouchez passt de bal in één keer door. Vidal is nu in balbezit. Szut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szut krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Capota passt de bal zonder na te denken. Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polnar onderschept slim de pass. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel. Pletiguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bouchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchez speelt de bal door. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokół Orzech - Błękitni Maćkówka 1:1

44e minuut.
Idziak passt de bal met de wreef. Gaguinho rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaguinho met de inworp. Szut geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 54%, Błękitni Maćkówka 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokół Orzech - Błękitni Maćkówka 1:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhaohui komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Polnar rent richting de bal. Zhaohui verovert de bal door een tackle van achteren. Zhaohui geeft de bal voor. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Błękitni Maćkówka 1:2

63e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Capota is nu in balbezit. Capota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Bouchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft een hoge lob. Badarică springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Polnar passt de bal met de wreef. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho passt de bal in één keer door. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak schiet op doel. Antilef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Inworp. Gaguinho met een snelle inworp. Vidal met een sublieme pass. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales schiet op doel. Antilef bokst de bal weg.

78e minuut.
Szut passt de bal met de wreef. Oravecz rent richting de bal. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz schiet op doel. Antilef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een lange en hoge pass. Zhaohui rent richting de bal. Zhaohui haalt uit met een fantastische trap. Pletiguz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Błękitni Maćkówka 1:3

86e minuut.
Capota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kraman komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oravecz onderschept slim de pass. Oravecz passt de bal zonder na te denken. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 45%, Błękitni Maćkówka 55%.
Sokół Orzech - Błękitni Maćkówka 1:3