Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Maćkówka Sokół Orzech
od H Tactiek Chondroityna
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57.8 gemiddelde waardering 64.8
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Daar is Burduşel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhaohui is nu in balbezit. Merlo is nu in balbezit. Zhaohui onderschept slim de pass. Zhaohui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vidal rent richting de bal. Vidal geeft de bal voor. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Szut passt de bal in één keer door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia speelt de bal door. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales schiet op doel. Antilef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Tevreden rent richting de bal. Antilef speelt de bal door. Bouchez rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki passt de bal in één keer door. Idziak is nu in balbezit. Idziak geeft een lange en hoge pass. Garrido Canales springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Badarică kan de bal niet met de borst controleren. Polnar verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas is nu in balbezit. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merlo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Burduşel verovert de bal door een tackle van achteren. Burduşel passt de bal in één keer door. Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki geeft de bal voor. Garrido Canales springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Sokół Orzech 0:1

36e minuut.
Zhaohui passt de bal in één keer door. Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal geeft de bal voor. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Böőr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrido Canales is nu in balbezit. Böőr begaat een overtreding. Böőr krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Chałas geeft de bal voor. Garrido Canales is nu in balbezit. Met opzet legt Böőr zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Böőr naar de kleedkamers voor een vroege douche. Garrido Canales raakt geblesseerd tijdens het duel. Szut zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Delikaris ... Strafschop! Garrido Canales moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Garrido Canales kan niet meer verder spelen. Delikaris met een sublieme pass. Kępka komt het veld opgelopen. Valencia neemt de penalty, wat een uithaal! Antilef maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Sokół Orzech 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 45%, Sokół Orzech 55%.
Błękitni Maćkówka - Sokół Orzech 0:2

53e minuut.
Talar passt de bal in één keer door. Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal met de wreef. Kępka is nu in balbezit. Kępka draait met de bal, schiet en ... Antilef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kępka is nu in balbezit. Kępka met een sublieme pass. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap. Antilef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Capota kopt de bal weg. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Vidal met een sublieme pass. Merlo rent richting de bal. Zhaohui onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wyrzucki passt de bal zonder na te denken. Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal met de wreef. Daar is Kępka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kępka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Inworp. Szut met de inworp. Polnar speelt de bal door. Kępka rent richting de bal. Kępka schiet op doel. Antilef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kępka rent richting de bal. Kępka geeft een lange en hoge pass. Delikaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idziak rent richting de bal. Idziak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Capota is nu in balbezit. Capota geeft de bal voor. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui verovert de bal door een tackle van achteren. Zhaohui haalt uit met een fantastische trap. Pletiguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Inworp. Ocampo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chałas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ocampo zal de hoekschop nemen. Zhaohui krijgt zijn hoofd ertegen. Pletiguz bokst de bal weg. Badarică rent richting de bal. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Sokół Orzech 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 45%, Sokół Orzech 55%.
Błękitni Maćkówka - Sokół Orzech 1:2