Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energetyk ROW KS_Lechia_Gdańsk
Jana Tactiek Niespodzianka
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 55.4
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Alicicco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jordán is nu in balbezit. Jordán geeft een lange en hoge pass. Maniero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - KS_Lechia_Gdańsk 0:1

23e minuut.
Gruber probeert naar een medespeler te passen. Jordán rent richting de bal. Jordán passt de bal met de wreef. Alicicco rent richting de bal. Alicicco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Lázok is nu in balbezit. Jordán maakt een afschuwelijke overtreding. Lázok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lázok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tajc krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Malej speelt de bal door. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc passt de bal zonder na te denken. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Colindres geeft een hoge lob. Raczyński is nu in balbezit. Raczyński geeft de bal voor. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak haalt uit met een fantastische trap. Garcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 56%, KS_Lechia_Gdańsk 44%.
Energetyk ROW - KS_Lechia_Gdańsk 0:1

47e minuut.
Colindres passt de bal met de wreef. Jordán rent richting de bal. Jordán passt de bal in één keer door. Maniero is nu in balbezit. Maniero haalt uit met een fantastische trap. Golan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Maniero kopt de bal weg. Malej bereikt de bal nog maar net als eerste. Malej passt de bal met de wreef. Tajc rent richting de bal. Tajc schiet op doel. Garcia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Anders onderschept slim de pass. Jordán is nu in balbezit. Jordán passt de bal in één keer door. Maniero is nu in balbezit. Maniero haalt uit met een fantastische trap. Golan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Samburski de bal. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok passt de bal zonder na te denken. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Energetyk ROW - KS_Lechia_Gdańsk 1:1

65e minuut.
Inworp. Krobián komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boguś komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Samburski geeft de bal voor. Klungelig pakt Tajc de bal. Dzemedžiūnas is nu in balbezit. Tajc verovert de bal door een tackle van achteren. Tajc haalt uit met een fantastische trap. Garcia bokst de bal weg. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak haalt uit met een fantastische trap. Garcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Colindres geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krobián rent richting de bal. Krobián geeft de bal voor. Garcia bokst de bal weg.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Anders de bal onder controle te krijgen. Tajc is nu in balbezit. Anders maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Anders naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tajc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lázok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tajc springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 48%, KS_Lechia_Gdańsk 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Energetyk ROW - KS_Lechia_Gdańsk 1:1