Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moc Pozytywnego Przesłania n2pn
TTK Tactiek 12
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 47.2
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


15e minuut.
Capano kopt de bal weg. Loizos probeert naar een medespeler te passen. Wacławik rent richting de bal. Capano rent richting de bal. Capano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Łaszkiewicz rent richting de bal. Antonioli onderschept slim de pass. Antonioli met een sublieme pass. Capano is nu in balbezit. Capano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kluszczyński met een sublieme pass. Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi met een sublieme pass. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - n2pn 1:0

20e minuut.
Jõe met de inworp. Kluszczyński geeft een lange en hoge pass. Lojanazi springt en kopt de bal. Łaszkiewicz controleert de bal met de borst. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Fabiniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Jõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe geeft een hoge lob. Pêra heeft problemen om de bal te vangen. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orzechowski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Łaszkiewicz onderschept slim de pass. Jõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe geeft de bal voor. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - n2pn 2:0

34e minuut.
Cavaciocchi heeft problemen om de bal te vangen. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik passt de bal zonder na te denken. Capano is nu in balbezit. Capano haalt uit met een fantastische trap. Fossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - n2pn 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 47%, n2pn 53%.
Moc Pozytywnego Przesłania - n2pn 2:1

47e minuut.
Kluszczyński passt de bal zonder na te denken. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi geeft een hoge lob. Jõe is nu in balbezit. Jõe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál probeert naar een medespeler te passen. Wacławik met een sublieme pass. Capano is nu in balbezit. Capano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. De Palma komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kluszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Perz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kluszczyński. Perz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Perz kan niet meer verder spelen. Rochowiak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cavaciocchi met een sublieme pass. Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi geeft een lange en hoge pass. Jõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Pêra verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lojanazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lojanazi geeft een hoge lob. Łaszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Fabiniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rogala geeft de bal voor. Loizos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik met een sublieme pass. Capano rent richting de bal. Capano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 40%, n2pn 60%.
Moc Pozytywnego Przesłania - n2pn 2:1