Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real @rtex FC Tylko Sukces Banda
Attack Tactiek Seba
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.3 gemiddelde waardering 34.5
solid Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust verovert de bal door een tackle van achteren. Echaust met een sublieme pass. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 0:1

8e minuut.
Maślona rent richting de bal. Al Tayani rent richting de bal. Al Tayani passt de bal zonder na te denken. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Madziek heeft problemen om de bal te vangen. Khoury is nu in balbezit. Khoury schiet op doel. Strikulis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Mann is nu in balbezit. Echaust verovert de bal door een tackle van achteren. Echaust speelt de bal door. Kordecki is nu in balbezit. Kordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 0:2

17e minuut.
Jaureguízar passt de bal met de wreef. Kordecki is nu in balbezit. Kordecki passt de bal met de wreef. Echaust rent richting de bal. Echaust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 0:3

19e minuut.
Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos geeft de bal voor. Madziek is nu in balbezit. Gilbride verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbride schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Della Casa rent richting de bal. Della Casa passt de bal in één keer door. Más bereikt de bal nog maar net als eerste. Más draait met de bal, schiet en ... Strikulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 1:3

22e minuut.
Más speelt de bal door. Gilbride rent richting de bal. Gilbride geeft de bal voor. Jaureguízar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 2:3

32e minuut.
Jaureguízar is nu in balbezit. Khoury onderschept slim de pass. Khoury probeert naar een medespeler te passen. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Madziek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Echaust de bal. Bekő rent richting de bal. Echaust onderschept slim de pass. Echaust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 2:4

45e minuut.
Maślona probeert naar een medespeler te passen. Más bereikt de bal nog maar net als eerste. Más geeft de bal voor. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 38%, FC Tylko Sukces Banda 62%.
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 3:4

56e minuut.
Gilbride rent richting de bal. Voosalu rent richting de bal. Gilbride onderschept slim de pass. Gilbride schiet op doel. Strikulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 4:4

57e minuut.
Daar is Khoury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khoury speelt de bal door. Della Casa probeert naar een medespeler te passen. Más bereikt de bal nog maar net als eerste. Más draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Sáenz de bal. Gilbride rent richting de bal. Gilbride schiet op doel. Berecz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casañas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Maślona de bal. Kordecki rent richting de bal. Kordecki probeert naar een medespeler te passen. Echaust is nu in balbezit. Echaust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 4:5

65e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz passt de bal zonder na te denken. Voosalu rent richting de bal. Gilbride verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbride schiet op doel. Paal! Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Echaust stond buitenspel. Lewczuk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Ngọc Khang komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lemos is nu in balbezit. Voosalu verovert de bal door een tackle van achteren. Voosalu passt de bal met de wreef. Ngọc Khang heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Khang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 4:6

77e minuut.
Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Voosalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbride schiet op doel. Strikulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 5:6

80e minuut.
Maślona onderschept slim de pass. Maślona geeft de bal voor. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury draait met de bal, schiet en ... Strikulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 6:6

83e minuut.
Bekő met een sublieme pass. Más rent richting de bal. Khoury is nu in balbezit. Khoury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Khoury probeert naar een medespeler te passen. Lemos rent richting de bal. Lemos speelt de bal door. Más bereikt de bal nog maar net als eerste. Más schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 46%, FC Tylko Sukces Banda 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real @rtex - FC Tylko Sukces Banda 6:6