Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tylko Sukces Banda Real @rtex
Seba Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 42.3
adequate Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Kordecki is nu in balbezit. Kordecki geeft een lange en hoge pass. Maślona is nu in balbezit. Echaust verovert de bal door een tackle van achteren. Echaust draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Szabo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

6e minuut.
Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos passt de bal met de wreef. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride schiet op doel. Strikulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 0:1

8e minuut.
Gilbride passt de bal in één keer door. Khoury rent richting de bal. Khoury passt de bal in één keer door. Más is nu in balbezit. Más haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kordecki is nu in balbezit. Kordecki passt de bal zonder na te denken. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust verovert de bal door een tackle van achteren. Echaust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 1:1

19e minuut.
Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Botello onderschept slim de pass. Fernández Botello speelt de bal door. Echaust rent richting de bal. Echaust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 2:1

25e minuut.
Della Casa is nu in balbezit. Della Casa geeft een hoge lob. Gilbride rent richting de bal. Gilbride draait met de bal, schiet en ... Strikulis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 2:2

27e minuut.
Sáenz speelt de bal door. Fernández Botello rent richting de bal. Fernández Botello met een sublieme pass. Echaust rent richting de bal. Echaust schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fernández Botello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaureguízar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaureguízar met een sublieme pass. Echaust rent richting de bal. Echaust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 3:2

38e minuut.
Al Tayani kan de bal niet met de borst controleren. Khoury is nu in balbezit. Khoury geeft een hoge lob. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. Strikulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bekő bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust onderschept slim de pass. Echaust probeert naar een medespeler te passen. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Al Tayani passt de bal in één keer door. Voosalu speelt de bal door. Bekő bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust verovert de bal door een tackle van achteren. Echaust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 4:2

44e minuut.
Klungelig pakt Fernández Botello de bal. Fernández Botello passt de bal met de wreef. Echaust is nu in balbezit. Echaust schiet op doel. Mann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 61%, Real @rtex 39%.
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 5:2

58e minuut.
Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust speelt de bal door. Kordecki rent richting de bal. Kordecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz passt de bal zonder na te denken. Berecz rent richting de bal. Gilbride onderschept slim de pass. Gilbride draait met de bal, schiet en ... Strikulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Maślona is nu in balbezit. Maślona geeft een lange en hoge pass. Olszar probeert de bal aan de voet te houden. Más rent richting de bal. Más draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kordecki is nu in balbezit. Bekő bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekő geeft de bal voor. Gilbride probeert de bal met de borst te controleren. Gilbride draait met de bal, schiet en ... Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Madziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziek geeft de bal voor. Al Tayani heeft problemen om de bal te vangen. Echaust bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 6:2

82e minuut.
Olszar passt de bal zonder na te denken. Daar is Della Casa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Della Casa geeft de bal voor. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Al Tayani probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Botello is nu in balbezit. Fernández Botello passt de bal in één keer door. Echaust rent richting de bal. Echaust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 7:2

89e minuut.
Crăciun geeft de bal voor. Echaust rent richting de bal. Echaust met een sublieme pass. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 63%, Real @rtex 37%.
FC Tylko Sukces Banda - Real @rtex 8:2