Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS_Lechia_Gdańsk Real @rtex
Niespodzianka Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 43.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Bjeković passt de bal met de wreef. Alicicco is nu in balbezit. Alicicco speelt de bal door. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 1:0

23e minuut.
Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliancki onderschept slim de pass. Aliancki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boguś de bal. Boguś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 2:0

25e minuut.
Van Blerk probeert naar een medespeler te passen. Bjeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeković speelt de bal door. Boguś rent richting de bal. Boguś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 3:0

30e minuut.
Daar is Szabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zębacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szabo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Boguś is nu in balbezit. Silahtar rent richting de bal. Silahtar passt de bal in één keer door. Zębacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mann met een harde bal richting middenveld. Silahtar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zębacki de bal onder controle te krijgen. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Szabo geeft de bal voor. Dzemedžiūnas heeft problemen om de bal te vangen. Más bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 51%, Real @rtex 49%.
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 3:0

48e minuut.
Anders verovert de bal door een tackle van achteren. Anders probeert naar een medespeler te passen. Silahtar probeert naar een medespeler te passen. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 4:0

50e minuut.
Inworp. Benczyński komt het veld opgelopen. Maniero komt het veld opgelopen. Maniero met de inworp. Alicicco geeft de bal voor. Benczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bjeković geeft een lange en hoge pass. Maniero maakt een snoekduik en kopt de bal. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński schiet op doel. Bekő probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mann speelt de bal door. Lemos is nu in balbezit. Lemos met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Van Blerk de bal onder controle te krijgen. Silahtar geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 5:0

54e minuut.
Doeltrap. Garcia trapt de bal weg van het doel. Alicicco speelt de bal door. Maniero rent richting de bal. Maniero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Alicicco is nu in balbezit. Alicicco geeft een hoge lob. Maniero kopt de bal weg. Benczyński rent richting de bal. Benczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 6:0

57e minuut.
Al Tayani geeft de bal voor. Bodzioch is nu in balbezit. Bodzioch geeft een lange en hoge pass. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 7:0

61e minuut.
Inworp. van de Kasteele komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Van Blerk passt de bal met de wreef. Benczyński rent richting de bal. Benczyński passt de bal in één keer door. Maniero is nu in balbezit. Maniero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 8:0

70e minuut.
Aliancki met de inworp. Klungelig pakt Alicicco de bal. Alicicco geeft de bal voor. Maniero is nu in balbezit. Maniero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bodzioch speelt de bal door. Khoury is nu in balbezit. Khoury passt de bal zonder na te denken. Más bereikt de bal nog maar net als eerste. Más haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
van de Kasteele passt de bal met de wreef. Alicicco rent richting de bal. Alicicco probeert naar een medespeler te passen. Maniero rent richting de bal. Maniero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Alicicco passt de bal zonder na te denken. Van Blerk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khoury. Khoury krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Alicicco kopt de bal weg. Benczyński rent richting de bal. Benczyński probeert naar een medespeler te passen. Maniero is nu in balbezit. Maniero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Maniero schiet op doel. Mann probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alicicco neemt de hoekschop. Benczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bjeković speelt de bal door. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński probeert naar een medespeler te passen. Maniero rent richting de bal. Maniero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 9:0

85e minuut.
Al Tayani kan de bal niet met de borst controleren. van de Kasteele verovert de bal door een tackle van achteren. van de Kasteele passt de bal in één keer door. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Alicicco geeft een hoge lob. Mann kopt de bal weg. Maślona heeft problemen om de bal te vangen. Benczyński rent richting de bal. Benczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Alicicco met een sublieme pass. Maniero heeft problemen om de bal te vangen. Maniero passt de bal in één keer door. Benczyński rent richting de bal. Benczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 29%, Real @rtex 71%.
KS_Lechia_Gdańsk - Real @rtex 10:0