Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
n2pn Sokół Orzech
12 Tactiek Chondroityna
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 62.7
good Schieten excellent
very good Passen very good
adequate Verdedigen very good


12e minuut.
Idziak passt de bal in één keer door. Oravecz rent richting de bal. Oravecz passt de bal in één keer door. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Gaguinho geeft de bal voor. Oravecz springt en kopt de bal. Pêra is nu in balbezit. Garrido Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido Canales geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fabiniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Orzechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz onderschept slim de pass. Perz verovert de bal door een tackle van achteren. Idziak onderschept slim de pass. Idziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
n2pn - Sokół Orzech 0:1

38e minuut.
Daar is Gaguinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaguinho geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Garrido Canales de bal onder controle te krijgen. Oravecz is nu in balbezit. Oravecz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Valencia passt de bal in één keer door. Oravecz rent richting de bal. Oravecz passt de bal in één keer door. Idziak is nu in balbezit. Idziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho geeft een lange en hoge pass. Pêra heeft problemen om de bal te vangen. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. Fabiniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 76%, Sokół Orzech 24%.
n2pn - Sokół Orzech 0:1

47e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Valencia geeft de bal voor. Garrido Canales rent richting de bal. Oravecz rent richting de bal. Oravecz haalt uit met een fantastische trap. Fabiniak bokst de bal weg.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Palma komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gaguinho geeft een hoge lob. Orzechowski probeert de bal met de borst te controleren. Oravecz geeft een lange en hoge pass. Idziak rent richting de bal. Idziak haalt uit met een fantastische trap. Fabiniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Wacławik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Capano de bal onder controle te krijgen. Perz geeft een hoge lob. Capano is nu in balbezit. Capano haalt uit met een fantastische trap. Pletiguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szut. Szut krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Szut rent richting de bal. Szut geeft de bal voor. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
n2pn - Sokół Orzech 0:2

71e minuut.
Inworp. Rochowiak komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Daar is Antonioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz met een sublieme pass. Idziak rent richting de bal. Idziak schiet op doel. Fabiniak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 60%, Sokół Orzech 40%.
n2pn - Sokół Orzech 0:2