Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Orzech n2pn
Chondroityna Tactiek 12
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 46.8
formidable Schieten good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen adequate


7e minuut.
Burduşel is nu in balbezit. Burduşel geeft een lange en hoge pass. Orzechowski heeft problemen om de bal te vangen. Kępka rent richting de bal. Kępka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pêra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oravecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polnar rent richting de bal. Polnar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Garrido Canales kopt de bal weg. Orzechowski geeft een lange en hoge pass. Chałas is nu in balbezit. Capano verovert de bal door een tackle van achteren. Capano haalt uit met een fantastische trap. Pletiguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Idziak probeert naar een medespeler te passen. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft een hoge lob. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - n2pn 1:0

26e minuut.
Idziak passt de bal zonder na te denken. Wyrzucki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anzovino. Anzovino krijgt een gele kaart. Wyrzucki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wyrzucki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kępka krijgt zijn hoofd ertegen. Fabiniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Wyrzucki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anzovino de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wyrzucki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Idziak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 25%, n2pn 75%.
Sokół Orzech - n2pn 1:0

47e minuut.
Idziak met een sublieme pass. Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki geeft de bal voor. Garrido Canales krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - n2pn 2:0

49e minuut.
Wyrzucki geeft de bal voor. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales passt de bal in één keer door. Wyrzucki geeft de bal voor. Garrido Canales maakt een snoekduik en kopt de bal. Fabiniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - n2pn 3:0

50e minuut.
De Palma komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Polnar probeert naar een medespeler te passen. Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki speelt de bal door. Idziak speelt de bal door. Garrido Canales geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Garrido Canales is nu in balbezit. Orzechowski onderschept slim de pass. Orzechowski geeft een hoge lob. Chałas geeft de bal voor. Kępka springt en kopt de bal. Paal! Na een snelle pass probeert Idziak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wyrzucki met een sublieme pass. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales passt de bal zonder na te denken. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Doeltrap. Rochowiak komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Wyrzucki de bal. Wyrzucki geeft een lange en hoge pass. Daar is Pêra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - n2pn 4:0

79e minuut.
Pletiguz probeert naar een medespeler te passen. Oravecz kopt de bal weg. Garrido Canales geeft een hoge lob. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka draait met de bal, schiet en ... Fabiniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - n2pn 5:0

82e minuut.
Polnar verovert de bal door een tackle van achteren. Polnar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wyrzucki de bal. Wyrzucki geeft de bal voor. Garrido Canales krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - n2pn 6:0

84e minuut.
Perz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales probeert naar een medespeler te passen. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 34%, n2pn 66%.
Sokół Orzech - n2pn 6:0