Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moc Pozytywnego Przesłania Błękitni Maćkówka
TTK Tactiek od H
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten very good
adequate Passen formidable
good Verdedigen good


1e minuut.
Mäkitalo passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez speelt de bal door. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi geeft de bal voor. Antilef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Błękitni Maćkówka 1:0

10e minuut.
Tevreden kopt de bal weg. Antilef probeert naar een medespeler te passen. Cavaciocchi kopt de bal weg. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft een hoge lob. Paal! Łaszkiewicz is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Inworp. Vidal met een snelle inworp. Bouchez probeert naar een medespeler te passen. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pociłowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocampo met een snelle inworp. Kraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jõe speelt de bal door. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi probeert naar een medespeler te passen. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Błękitni Maćkówka 2:0

36e minuut.
Bouchez is nu in balbezit. Bouchez geeft de bal voor. Cavaciocchi probeert naar een medespeler te passen. Murray controleert de bal met de borst. Murray met een sublieme pass. Arenaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mäkitalo is nu in balbezit. Mäkitalo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ocampo de bal. Ocampo geeft de bal voor. Murray kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Badarică is nu in balbezit. Badarică passt de bal zonder na te denken. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ... Arenaza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 53%, Błękitni Maćkówka 47%.
Moc Pozytywnego Przesłania - Błękitni Maćkówka 2:0

54e minuut.
Jiménez passt de bal met de wreef. Lojanazi probeert naar een medespeler te passen. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz schiet op doel. Antilef probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Błękitni Maćkówka 3:0

55e minuut.
Zhaohui komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ocampo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Murray de bal. Mäkitalo is nu in balbezit. Murray onderschept slim de pass. Murray haalt uit met een fantastische trap. Arenaza bokst de bal weg.

69e minuut.
Jiménez passt de bal zonder na te denken. Murray is nu in balbezit. Murray passt de bal met de wreef. Zhaohui is nu in balbezit. Zhaohui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Błękitni Maćkówka 3:1

80e minuut.
Mäkitalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kraman de bal. Theologou is nu in balbezit. Theologou passt de bal met de wreef. Humulescu geeft de bal voor. Antilef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Tevreden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łaszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kluszczyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Błękitni Maćkówka 4:1

83e minuut.
Cavaciocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Cavaciocchi geeft de bal voor. Ocampo kopt de bal weg. Zhaohui is nu in balbezit. Zhaohui draait met de bal, schiet en ... Arenaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Błękitni Maćkówka 4:2

86e minuut.
Mäkitalo kopt de bal weg. Bouchez speelt de bal door. Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal geeft de bal voor. Zhaohui krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kraman heeft problemen om de bal te vangen. Morong rent richting de bal. Kraman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraman krijgt een gele kaart. Morong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Morong kan niet meer verder spelen. Hundt komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kluszczyński probeert naar een medespeler te passen. Tevreden is nu in balbezit. Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz schiet op doel. Antilef probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 60%, Błękitni Maćkówka 40%.
Moc Pozytywnego Przesłania - Błękitni Maćkówka 4:2