Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Maćkówka Moc Pozytywnego Przesłania
od H Tactiek TTK
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten very good
excellent Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui passt de bal met de wreef. Bouchez geeft een lange en hoge pass. Badarică springt en kopt de bal. Fossa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Moc Pozytywnego Przesłania 1:0

5e minuut.
Jõe speelt de bal door. Açkın rent richting de bal. Açkın passt de bal zonder na te denken. Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui draait met de bal, schiet en ... Fossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Badarică rent richting de bal. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Moc Pozytywnego Przesłania 2:0

7e minuut.
Fossa speelt de bal door. Jõe met een sublieme pass. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft de bal voor. Łaszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Antilef bokst de bal weg.

12e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez met een sublieme pass. Badarică rent richting de bal. Badarică schiet op doel. Fossa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Moc Pozytywnego Przesłania 3:0

16e minuut.
Rogala verovert de bal door een tackle van achteren. Rogala passt de bal zonder na te denken. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel. Fossa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jõe heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jõe zal de hoekschop nemen. Łaszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Moc Pozytywnego Przesłania 3:1

24e minuut.
Kraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraman passt de bal zonder na te denken. Daar is Rogala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zhaohui heeft problemen om de bal te vangen. Kraman rent richting de bal. Kraman speelt de bal door. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lojanazi passt de bal in één keer door. Cavaciocchi geeft een lange en hoge pass. Jõe kopt de bal weg. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz schiet op doel. Antilef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 44%, Moc Pozytywnego Przesłania 56%.
Błękitni Maćkówka - Moc Pozytywnego Przesłania 3:1

56e minuut.
Cavaciocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaciocchi passt de bal zonder na te denken. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Moc Pozytywnego Przesłania 3:2

57e minuut.
Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Vidal geeft een hoge lob. Zhaohui kopt de bal weg. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Fossa met een harde bal richting middenveld. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Zhaohui is nu in balbezit. Zhaohui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lojanazi geeft een lange en hoge pass. Bouchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Antilef probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Błękitni Maćkówka - Moc Pozytywnego Przesłania 3:3

62e minuut.
Ocampo geeft een lange en hoge pass. Pociłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pociłowski passt de bal met de wreef. Zhaohui rent richting de bal. Zhaohui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui schiet op doel. Fossa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Moc Pozytywnego Przesłania 4:3

65e minuut.
Hundt is nu in balbezit. Hundt geeft een hoge lob. Jõe rent richting de bal. Jõe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Bouchez passt de bal zonder na te denken. Kraman rent richting de bal. Kraman probeert naar een medespeler te passen. Zhaohui rent richting de bal. Zhaohui draait met de bal, schiet en ... Fossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cavaciocchi speelt de bal door. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft de bal voor. Łaszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Błękitni Maćkówka - Moc Pozytywnego Przesłania 4:4

76e minuut.
Theologou passt de bal met de wreef. Jõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe passt de bal met de wreef. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Antilef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hundt speelt de bal door. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi met een sublieme pass. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 46%, Moc Pozytywnego Przesłania 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Błękitni Maćkówka - Moc Pozytywnego Przesłania 4:4