Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tylko Sukces Banda Energetyk ROW
Seba Tactiek Jana
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 50.6
weak Schieten very good
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Zegar kan de bal niet met de borst controleren. Fernández Botello is nu in balbezit. van Nieuwkercke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Nieuwkercke krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Madziek is nu in balbezit. Malej onderschept slim de pass. Malej probeert naar een medespeler te passen. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Zegar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Nieuwkercke met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Mohd Fuad de bal. Zegar is nu in balbezit. Zegar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
bin Mohd Fuad passt de bal zonder na te denken. Zegar is nu in balbezit. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke haalt uit met een fantastische trap. Strikulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Energetyk ROW 0:1

17e minuut.
van Nieuwkercke speelt de bal door. Daar is Malej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malej met een sublieme pass. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Krobián bereikt de bal nog maar net als eerste. Krobián passt de bal in één keer door. van Nieuwkercke is nu in balbezit. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Konowalczyk trapt de bal weg. Zegar kopt de bal weg. Vadljak rent richting de bal. Vadljak haalt uit met een fantastische trap. Strikulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Crăciun kan de bal niet met de borst controleren. Malej verovert de bal door een tackle van achteren. Malej geeft de bal voor. Zegar rent richting de bal. Zegar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Energetyk ROW 0:2

33e minuut.
Madziek probeert de bal aan de voet te houden. Vadljak rent richting de bal. Klungelig pakt Vadljak de bal. Vadljak haalt uit met een fantastische trap. Strikulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Energetyk ROW 0:3

36e minuut.
Malej passt de bal met de wreef. Krobián heeft problemen om de bal te vangen. Krobián geeft een lange en hoge pass. van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vadljak verovert de bal door een tackle van achteren. Malej bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak rent richting de bal. Malej is nu in balbezit. Malej geeft een hoge lob. Strikulis bokst de bal weg.

43e minuut.
Krobián probeert de bal met de borst te controleren. Krobián speelt de bal door. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke schiet op doel. Strikulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Energetyk ROW 0:4

44e minuut.
Vadljak is nu in balbezit. Voosalu rent richting de bal. Vadljak onderschept slim de pass. Daar is Vadljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadljak draait met de bal, schiet en ... Strikulis bokst de bal weg. Zegar is nu in balbezit. Zegar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Energetyk ROW 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 65%, Energetyk ROW 35%.
FC Tylko Sukces Banda - Energetyk ROW 0:5

46e minuut.
Quốc Thiện met een sublieme pass. Krobián geeft de bal voor. Zegar rent richting de bal. Zegar schiet op doel. Strikulis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
bin Mohd Fuad kopt de bal weg. Klungelig pakt Vadljak de bal. Madziek verovert de bal door een tackle van achteren. Zegar verovert de bal door een tackle van achteren. Zegar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. van Nieuwkercke geeft een hoge lob. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Voosalu verovert de bal door een tackle van achteren. Zegar is nu in balbezit. Zegar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Energetyk ROW 0:6

59e minuut.
Quốc Thiện geeft een lange en hoge pass. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak geeft een lange en hoge pass. Madziek heeft problemen om de bal te vangen. van Nieuwkercke geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Krobián is nu in balbezit. Malej rent richting de bal. Malej passt de bal in één keer door. Vadljak rent richting de bal. Vadljak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Malej geeft een hoge lob. Madziek heeft problemen om de bal te vangen. van Nieuwkercke rent richting de bal. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
bin Mohd Fuad speelt de bal door. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krobián tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kordecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaureguízar komt bij de bal en schiet. Konowalczyk bokst de bal weg.

71e minuut.
Krobián probeert naar een medespeler te passen. Malej rent richting de bal. Malej geeft een lange en hoge pass. Zegar is nu in balbezit. Zegar haalt uit met een fantastische trap. Strikulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Krobián verovert de bal door een tackle van achteren. Krobián geeft een lange en hoge pass. Daar is Zegar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke passt de bal in één keer door. Malej probeert naar een medespeler te passen. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zegar rent richting de bal. Zegar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kordecki rent richting de bal. Malej rent richting de bal. Malej passt de bal zonder na te denken. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Quốc Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Thiện geeft de bal voor. Zegar rent richting de bal. Zegar schiet op doel. Strikulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Energetyk ROW 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 72%, Energetyk ROW 28%.
FC Tylko Sukces Banda - Energetyk ROW 0:7