Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energetyk ROW FC Tylko Sukces Banda
Kacper Tactiek Seba
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
50.5 gemiddelde waardering 34.6
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen goed
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Fuhrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Votruba onderschept slim de pass. Votruba geeft een lange en hoge pass. Lázok is nu in balbezit. Lázok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 1:0

5e minuut.
Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar onderschept slim de pass. Fernández Botello rent richting de bal. Zegar verovert de bal door een tackle van achteren. Zegar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Slavkovski probeert naar een medespeler te passen. Zegar is nu in balbezit. Zegar passt de bal in één keer door. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 2:0

13e minuut.
Krobián verovert de bal door een tackle van achteren. Krobián geeft de bal voor. Slavkovski rent richting de bal. Slavkovski draait met de bal, schiet en ... Sołtykowski probeert de bal aan de voet te houden. Znaczko bokst de bal weg.

17e minuut.
Tajc verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madziek. Tajc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lázok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zegar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 3:0

19e minuut.
bin Mohd Fuad rent richting de bal. bin Mohd Fuad probeert naar een medespeler te passen. Tajc rent richting de bal. Tajc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 4:0

29e minuut.
Lázok rent richting de bal. Lázok geeft een hoge lob. Tajc probeert de bal aan de voet te houden. bin Mohd Fuad is nu in balbezit. bin Mohd Fuad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zegar is nu in balbezit. Pataca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zegar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tajc neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Znaczko bokst de bal weg. bin Mohd Fuad rent richting de bal. Tajc is nu in balbezit. Tajc schiet op doel. Znaczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 5:0

30e minuut.
Lewczuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zwojnica de bal. Tajc verovert de bal door een tackle van achteren. Zegar rent richting de bal. Zegar haalt uit met een fantastische trap. Znaczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Pataca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataca geeft een hoge lob. Lewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński onderschept slim de pass. Raczyński met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Konowalczyk met een sublieme pass. bin Mohd Fuad probeert naar een medespeler te passen. Sołtykowski heeft problemen om de bal te vangen. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar haalt uit met een fantastische trap. Znaczko bokst de bal weg. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 6:0

37e minuut.
Lázok onderschept slim de pass. Lázok passt de bal in één keer door. Tajc is nu in balbezit. Tajc draait met de bal, schiet en ... Znaczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 7:0

39e minuut.
Fuhrmann heeft problemen om de bal te vangen. Fuhrmann geeft de bal voor. Krobián probeert naar een medespeler te passen. Zegar rent richting de bal. Zegar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba geeft een lange en hoge pass. Zegar kopt de bal weg. Klungelig pakt Tajc de bal. Tajc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 8:0

45e minuut.
Votruba speelt de bal door. Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski passt de bal met de wreef. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar schiet op doel. Znaczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 30%, FC Tylko Sukces Banda 70%.
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 8:0

46e minuut.
Resende komt het veld opgelopen. Flammer komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Slavkovski probeert naar een medespeler te passen. Pataca rent richting de bal. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc verovert de bal door een tackle van achteren. Tajc haalt uit met een fantastische trap. Znaczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Votruba onderschept slim de pass. Lázok speelt de bal door. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc draait met de bal, schiet en ... Znaczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 9:0

59e minuut.
Klungelig pakt Tajc de bal. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc met een sublieme pass. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fernández Botello heeft problemen om de bal te vangen. Lázok rent richting de bal. Lázok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tajc heeft problemen om de bal te vangen. Votruba rent richting de bal. Votruba passt de bal in één keer door. Tajc rent richting de bal. Tajc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
bin Mohd Fuad rent richting de bal. bin Mohd Fuad geeft de bal voor. Daar is Sołtykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votruba is nu in balbezit. Votruba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tajc de bal. Tajc schiet op doel. Znaczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 10:0

77e minuut.
Pataca probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tajc de bal onder controle te krijgen. Tajc draait met de bal, schiet en ... Znaczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Krobián met een sublieme pass. Daar is Crăciun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok is nu in balbezit. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Znaczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 11:0

89e minuut.
Remko controleert de bal met de borst. Zwojnica is nu in balbezit. Remko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Remko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 20%, FC Tylko Sukces Banda 80%.
Energetyk ROW - FC Tylko Sukces Banda 11:0