Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Orzech Real @rtex
Chondroityna Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 42.3
excellent Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Bekő geeft een hoge lob. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki met een sublieme pass. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 1:0

5e minuut.
Chałas controleert de bal met de borst. Chałas passt de bal met de wreef. Szut rent richting de bal. Szut geeft een hoge lob. Kępka springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 2:0

7e minuut.
Chałas passt de bal met de wreef. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki passt de bal met de wreef. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 3:0

9e minuut.
Idziak speelt de bal door. Talar is nu in balbezit. Talar passt de bal met de wreef. Idziak rent richting de bal. Idziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 4:0

11e minuut.
Wyrzucki met een sublieme pass. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak passt de bal zonder na te denken. Kępka is nu in balbezit. Kępka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 5:0

16e minuut.
Szut verovert de bal door een tackle van achteren. Szut passt de bal in één keer door. Idziak met een sublieme pass. Kępka is nu in balbezit. Kępka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wyrzucki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Idziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziak met een sublieme pass. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 6:0

24e minuut.
Mann met een sublieme pass. Inworp. Wyrzucki met de inworp. Chałas rent richting de bal. Chałas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Idziak rent richting de bal. Idziak met een sublieme pass. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki geeft een hoge lob. Talar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mann met een harde bal richting middenveld. Chałas kopt de bal weg. Talar met een sublieme pass. Idziak is nu in balbezit. Idziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 7:0

33e minuut.
Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas onderschept slim de pass. Chałas met een sublieme pass. Klungelig pakt Wyrzucki de bal. Wyrzucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 8:0

37e minuut.
Szut passt de bal in één keer door. Daar is Al Tayani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talar. Talar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 28%, Real @rtex 72%.
Sokół Orzech - Real @rtex 8:0

46e minuut.
Szklanka geeft een hoge lob. Kępka kopt de bal weg. Klungelig pakt Szut de bal. Szut geeft een hoge lob. Kępka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 9:0

49e minuut.
Szut is nu in balbezit. Szut speelt de bal door. Mann rent richting de bal. Idziak verovert de bal door een tackle van achteren. Idziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 10:0

51e minuut.
Polnar verovert de bal door een tackle van achteren. Polnar passt de bal met de wreef. Szut probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kępka de bal. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Khoury is nu in balbezit. Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Bekő geeft een hoge lob. Inworp. Wyrzucki met de inworp. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bekő trapt de bal weg van het doel. Szut kopt de bal weg. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bekő de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 11:0

60e minuut.
Szabo geeft de bal voor. Daar is Más, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burduşel speelt de bal door. Klungelig pakt Wyrzucki de bal. Wyrzucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 12:0

65e minuut.
Idziak passt de bal zonder na te denken. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki passt de bal in één keer door. Kępka is nu in balbezit. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 13:0

67e minuut.
Talar verovert de bal door een tackle van achteren. Talar geeft een lange en hoge pass. Bekő bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak verovert de bal door een tackle van achteren. Idziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 14:0

72e minuut.
Talar rent richting de bal. Talar passt de bal in één keer door. Idziak probeert naar een medespeler te passen. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Talar onderschept slim de pass. Talar speelt de bal door. Bekő onderschept slim de pass. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 15:0

76e minuut.
Szut onderschept slim de pass. Szut probeert naar een medespeler te passen. Talar met een sublieme pass. Idziak is nu in balbezit. Idziak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mann trapt de bal weg. Inworp. Szut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talar rent richting de bal. Talar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 16:0

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mann trapt de bal weg van het doel. Al Tayani kopt de bal weg. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Talar speelt de bal door. Idziak is nu in balbezit. Idziak met een sublieme pass. Kępka is nu in balbezit. Kępka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szut kopt de bal weg. Kępka rent richting de bal. Kępka passt de bal met de wreef. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 17:0

88e minuut.
Bekő rent richting de bal. Wyrzucki verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrzucki met een sublieme pass. Daar is Idziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Real @rtex 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 23%, Real @rtex 77%.
Sokół Orzech - Real @rtex 18:0