Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real @rtex Sokół Orzech
Attack Tactiek Chondroityna
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 63.7
good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Bekő rent richting de bal. Bekő geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyrzucki met de inworp. Polnar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Talar probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Chałas de bal onder controle te krijgen. Idziak speelt de bal door. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 0:1

9e minuut.
Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar verovert de bal door een tackle van achteren. Polnar speelt de bal door. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales speelt de bal door. Kępka is nu in balbezit. Kępka schiet op doel. De bal raakt de paal. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 0:2

14e minuut.
Kępka rent richting de bal. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka speelt de bal door. Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka rent richting de bal. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 0:3

19e minuut.
Polnar geeft de bal voor. Mann kopt de bal weg. Klungelig pakt Al Tayani de bal. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 0:4

24e minuut.
Valencia speelt de bal door. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka passt de bal met de wreef. Idziak heeft problemen om de bal te vangen. Idziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 0:5

29e minuut.
Szabo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia met een snelle inworp. Garrido Canales heeft problemen om de bal te vangen. Garrido Canales geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szabo is nu in balbezit. Szabo geeft de bal voor. Talar kopt de bal weg. Valencia geeft de bal voor. Kępka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Garrido Canales de bal. Idziak rent richting de bal. Garrido Canales speelt de bal door. Kępka rent richting de bal. Kępka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak passt de bal met de wreef. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 0:6

39e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Maślona is nu in balbezit. Maślona speelt de bal door. Della Casa bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Casa geeft de bal voor. Pletiguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal in één keer door. Garrido Canales probeert naar een medespeler te passen. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 74%, Sokół Orzech 26%.
Real @rtex - Sokół Orzech 0:7

46e minuut.
Chałas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kępka de bal. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... Mann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valencia zal de hoekschop nemen. Kępka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polnar met een snelle inworp. Wyrzucki geeft een hoge lob. Kępka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak geeft een lange en hoge pass. Daar is Szabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 0:8

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Idziak de bal onder controle te krijgen. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia begaat een overtreding. Valencia krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Talar verovert de bal door een tackle van achteren. Talar geeft een lange en hoge pass. Mann probeert de bal met de borst te controleren. Kępka onderschept slim de pass. Kępka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Della Casa is nu in balbezit. Della Casa geeft een lange en hoge pass. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 1:8

69e minuut.
Mann probeert naar een medespeler te passen. Garrido Canales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valencia speelt de bal door. Kępka is nu in balbezit. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 1:9

71e minuut.
Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar onderschept slim de pass. Idziak rent richting de bal. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 1:10

80e minuut.
Inworp. Valencia met de inworp. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... Al Tayani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 1:11

84e minuut.
Daar is Idziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziak geeft de bal voor. Kępka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szabo de bal. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 1:12

87e minuut.
Burduşel geeft een lange en hoge pass. Idziak is nu in balbezit. Idziak passt de bal met de wreef. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 1:13

90e minuut.
Wyrzucki met een sublieme pass. Idziak heeft problemen om de bal te vangen. Idziak met een sublieme pass. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szabo onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valencia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kępka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Sokół Orzech 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 64%, Sokół Orzech 36%.
Real @rtex - Sokół Orzech 1:14