Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS_Lechia_Gdańsk n2pn
Niespodzianka Tactiek 12
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 48.2
very good Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen adequate


10e minuut.
Anders geeft een lange en hoge pass. Loizos probeert de bal met de borst te controleren. Jordán geeft de bal voor. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński haalt uit met een fantastische trap. Fabiniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jordán neemt de hoekschop. Anzovino onderschept slim de pass. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Fabiniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benczyński rent richting de bal. Benczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - n2pn 1:0

19e minuut.
Bolovan kopt de bal weg. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński geeft de bal voor. Jordán bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Colindres geeft een lange en hoge pass. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Orzechowski zijn tegenspeler op de grond. Orzechowski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maniero stond buitenspel. Boguś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 47%, n2pn 53%.
KS_Lechia_Gdańsk - n2pn 1:0

54e minuut.
van de Kasteele met een sublieme pass. Bolovan met een sublieme pass. Valts is nu in balbezit. Benczyński onderschept slim de pass. Benczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. De Palma komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Maniero is nu in balbezit. Anzovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero verovert de bal door een tackle van achteren. Maniero haalt uit met een fantastische trap. Fabiniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Didyk komt het veld opgelopen. Silahtar komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Bolovan passt de bal in één keer door. Silahtar probeert naar een medespeler te passen. Jordán is nu in balbezit. Jordán geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra begaat een overtreding. Didyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rochowiak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De Palma rent richting de bal. De Palma passt de bal in één keer door. Daar is Anzovino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 35%, n2pn 65%.
KS_Lechia_Gdańsk - n2pn 1:0