Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energetyk ROW Moc Pozytywnego Przesłania
Wiki Tactiek TTK
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 52.9
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak passt de bal in één keer door. Zegar rent richting de bal. Zegar haalt uit met een fantastische trap. Fossa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Moc Pozytywnego Przesłania 1:0

6e minuut.
bin Mohd Fuad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruber rent richting de bal. Gruber geeft een hoge lob. Vadljak rent richting de bal. Vadljak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
bin Mohd Fuad probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lázok de bal. Lázok passt de bal met de wreef. Vadljak heeft problemen om de bal te vangen. Vadljak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vadljak geeft een hoge lob. Pociłowski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Mohd Fuad zal de hoekschop nemen. Zegar kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Moc Pozytywnego Przesłania 2:0

15e minuut.
Inworp. Lojanazi met een snelle inworp. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński geeft de bal voor. Łaszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Flammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
bin Mohd Fuad kopt de bal weg. Jõe met een sublieme pass. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft de bal voor. Łaszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Flammer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Zegar is nu in balbezit. Zegar passt de bal met de wreef. Vadljak rent richting de bal. Vadljak schiet op doel. Fossa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi passt de bal zonder na te denken. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Flammer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Moc Pozytywnego Przesłania 2:1

27e minuut.
Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz speelt de bal door. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft een lange en hoge pass. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Energetyk ROW - Moc Pozytywnego Przesłania 2:2

30e minuut.
Zegar geeft een hoge lob. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaciocchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vadljak raakt geblesseerd tijdens het duel. Vadljak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Fossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Moc Pozytywnego Przesłania 3:2

33e minuut.
bin Mohd Fuad probeert naar een medespeler te passen. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak haalt uit met een fantastische trap. Fossa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Moc Pozytywnego Przesłania 4:2

40e minuut.
Kluszczyński speelt de bal door. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu passt de bal zonder na te denken. Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. Flammer bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Moc Pozytywnego Przesłania 4:3

42e minuut.
Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński onderschept slim de pass. Kluszczyński probeert naar een medespeler te passen. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lázok kopt de bal weg. Daar is Zegar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jõe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zegar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lázok neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Fossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 43%, Moc Pozytywnego Przesłania 57%.
Energetyk ROW - Moc Pozytywnego Przesłania 4:3

46e minuut.
Tajc komt het veld opgelopen. Konowalczyk komt het veld opgelopen. Raczyński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Slavkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber speelt de bal door. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak schiet op doel. Fossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc haalt uit met een fantastische trap. Fossa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Kluszczyński passt de bal in één keer door. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Bâtă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łaszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kluszczyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Morong met een sublieme pass. Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi geeft een lange en hoge pass. Łaszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Konowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Konowalczyk met een harde bal richting middenveld. Lázok kopt de bal weg. Jõe met een sublieme pass. Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi geeft een hoge lob. Konowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Morong met een sublieme pass. Theologou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theologou passt de bal in één keer door. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Jõe probeert naar een medespeler te passen. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi passt de bal zonder na te denken. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cavaciocchi probeert de bal met de borst te controleren. Slavkovski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cavaciocchi de bal onder controle te krijgen. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Raczyński onderschept slim de pass. Łaszkiewicz begaat een overtreding. Raczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Gruber zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tajc maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad is nu in balbezit. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slavkovski met de inworp. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber geeft de bal voor. Tajc springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 60%, Moc Pozytywnego Przesłania 40%.
Energetyk ROW - Moc Pozytywnego Przesłania 4:3