Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moc Pozytywnego Przesłania Energetyk ROW
TTK Tactiek Wiki
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten excellent
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Hundt kopt de bal weg. Lázok is nu in balbezit. Kluszczyński maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kluszczyński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Malej kopt de bal weg. Daar is Vadljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ... Fossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Slavkovski kopt de bal weg. Gruber heeft problemen om de bal te vangen. Lázok speelt de bal door. Vadljak rent richting de bal. Vadljak haalt uit met een fantastische trap. Fossa bokst de bal weg.

20e minuut.
Hundt passt de bal met de wreef. Jõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński rent richting de bal. Jõe onderschept slim de pass. Jõe geeft de bal voor. Golan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Wrzecionkowski geeft een lange en hoge pass. Tajc kopt de bal weg. Daar is Vadljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok draait met de bal, schiet en ... Fossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tajc is nu in balbezit. Tajc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Energetyk ROW 0:1

24e minuut.
Gruber met een sublieme pass. Slavkovski met een sublieme pass. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rogala de bal onder controle te krijgen. Fossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Malej probeert naar een medespeler te passen. Lázok is nu in balbezit. Lázok passt de bal zonder na te denken. Tajc rent richting de bal. Tajc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hundt onderschept slim de pass. Theologou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theologou probeert naar een medespeler te passen. Jõe is nu in balbezit. Jõe geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Tajc is nu in balbezit. Pociłowski onderschept slim de pass. Pociłowski met een sublieme pass. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Morong is nu in balbezit. Morong passt de bal met de wreef. Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi geeft een lange en hoge pass. Bâtă kopt de bal weg. Golan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gruber rent richting de bal. Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lázok is nu in balbezit. Lázok probeert naar een medespeler te passen. Tajc rent richting de bal. Tajc haalt uit met een fantastische trap. Fossa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Energetyk ROW 0:2

43e minuut.
Rogala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slavkovski met een snelle inworp. Klungelig pakt Gruber de bal. Gruber geeft een hoge lob. Fossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 62%, Energetyk ROW 38%.
Moc Pozytywnego Przesłania - Energetyk ROW 0:2

50e minuut.
Theologou passt de bal met de wreef. Daar is Malej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavaciocchi speelt de bal door. Theologou rent richting de bal. Theologou geeft een lange en hoge pass. Golan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Energetyk ROW 1:2

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Hundt de bal onder controle te krijgen. Vadljak met een sublieme pass. Tajc is nu in balbezit. Vadljak rent richting de bal. Vadljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Energetyk ROW 1:3

59e minuut.
Malej verovert de bal door een tackle van achteren. Malej passt de bal in één keer door. Theologou met een sublieme pass. Jõe is nu in balbezit. Jõe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hundt kopt de bal weg. Łaszkiewicz controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gruber. Łaszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Theologou komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wrzecionkowski kopt de bal weg. Theologou met een sublieme pass. Daar is Raczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jõe is nu in balbezit. Jõe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Malej passt de bal in één keer door. Lázok met een sublieme pass. Tajc rent richting de bal. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Energetyk ROW 1:4

69e minuut.
Lázok met een sublieme pass. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak passt de bal zonder na te denken. Tajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bâtă verovert de bal door een tackle van achteren. Bâtă geeft een lange en hoge pass. Hundt speelt de bal door. Jõe rent richting de bal. Jõe schiet op doel. Golan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Energetyk ROW 2:4

78e minuut.
Malej rent richting de bal. Cavaciocchi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malej. Malej krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lojanazi heeft problemen om de bal te vangen. Malej verovert de bal door een tackle van achteren. Malej probeert naar een medespeler te passen. Tajc is nu in balbezit. Tajc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fossa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Energetyk ROW 2:5

86e minuut.
Malej passt de bal zonder na te denken. Slavkovski speelt de bal door. Gruber probeert naar een medespeler te passen. Tajc rent richting de bal. Tajc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 53%, Energetyk ROW 47%.
Moc Pozytywnego Przesłania - Energetyk ROW 2:5