Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Maćkówka FC Tylko Sukces Banda
od H Tactiek Seba
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58 gemiddelde waardering 34.5
excellent Schieten average
formidable Passen good
good Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal geeft een hoge lob. Murray kopt de bal weg. Daar is Kraman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ocampo met een snelle inworp. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică passt de bal met de wreef. Murray rent richting de bal. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kraman met een sublieme pass. Vidal is nu in balbezit. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Murray rent richting de bal. Murray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 1:0

10e minuut.
Bouchez met een snelle inworp. Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal geeft een lange en hoge pass. Badarică is nu in balbezit. Badarică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez met een sublieme pass. Kraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray is nu in balbezit. Murray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fuhrmann rent richting de bal. Fuhrmann speelt de bal door. Jiménez met een sublieme pass. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 2:0

19e minuut.
Ocampo geeft een hoge lob. Murray kopt de bal weg. Kraman probeert naar een medespeler te passen. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Znaczko trapt de bal weg. Bouchez kopt de bal weg. Murray is nu in balbezit. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jiménez kan de bal niet met de borst controleren. Jiménez geeft de bal voor. Badarică kopt de bal weg. Murray heeft problemen om de bal te vangen. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică onderschept slim de pass. Badarică haalt uit met een fantastische trap. Znaczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 3:0

25e minuut.
Bouchez met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez speelt de bal door. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ... Znaczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 4:0

38e minuut.
Kraman is nu in balbezit. Kraman passt de bal met de wreef. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel. Znaczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 5:0

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crăciun met een harde bal richting middenveld. Bouchez speelt de bal door. Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murray draait met de bal, schiet en ... Znaczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kraman passt de bal met de wreef. Badarică is nu in balbezit. Badarică passt de bal zonder na te denken. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 6:0

45e minuut.
Kraman met een sublieme pass. Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal zonder na te denken. Murray heeft problemen om de bal te vangen. Murray draait met de bal, schiet en ... Znaczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 22%, FC Tylko Sukces Banda 78%.
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 6:0

51e minuut.
Delikaris probeert naar een medespeler te passen. Crăciun is nu in balbezit. Murray onderschept slim de pass. Badarică rent richting de bal. Badarică schiet op doel. Znaczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Delikaris probeert naar een medespeler te passen. Kraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraman met een sublieme pass. Murray is nu in balbezit. Murray schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 7:0

57e minuut.
Zhaohui komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Urfi de bal onder controle te krijgen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo passt de bal in één keer door. Zhaohui is nu in balbezit. Zhaohui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kraman rent richting de bal. Kraman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ocampo de bal. Ocampo geeft de bal voor. Murray maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Załuski komt het veld opgelopen. Casañas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ocampo speelt de bal door. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraman rent richting de bal. Kraman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 8:0

65e minuut.
Ngọc Khang komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchez passt de bal met de wreef. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Jiménez met een sublieme pass. Murray is nu in balbezit. Murray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 9:0

75e minuut.
Bouchez geeft een hoge lob. Kraman kopt de bal weg. Murray is nu in balbezit. Murray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 10:0

76e minuut.
Murray is nu in balbezit. Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal zonder na te denken. Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murray draait met de bal, schiet en ... Znaczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zhaohui is nu in balbezit. Zhaohui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 11:0

81e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft een hoge lob. Zhaohui kopt de bal weg. Murray is nu in balbezit. Murray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 12:0

84e minuut.
Ocampo geeft een hoge lob. Murray kopt de bal weg. Zhaohui rent richting de bal. Zhaohui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Bouchez onderschept slim de pass. Bouchez passt de bal in één keer door. Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui schiet op doel. Znaczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 13:0

88e minuut.
Afera geeft een hoge lob. Böőr bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuski onderschept slim de pass. Załuski draait met de bal, schiet en ... Antilef probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 26%, FC Tylko Sukces Banda 74%.
Błękitni Maćkówka - FC Tylko Sukces Banda 13:0