Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real @rtex Błękitni Maćkówka
Attack Tactiek od H
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.3 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten very good
solid Passen formidable
good Verdedigen good


1e minuut.
Badarică passt de bal met de wreef. Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal in één keer door. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bouchez rent richting de bal. Bouchez met een sublieme pass. Klungelig pakt Murray de bal. Murray draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Al Tayani de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:1

14e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal in één keer door. Murray rent richting de bal. Murray geeft een lange en hoge pass. Badarică rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:2

19e minuut.
Bouchez passt de bal zonder na te denken. Vidal speelt de bal door. Ocampo speelt de bal door. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Al Tayani de bal. Murray is nu in balbezit. Murray passt de bal met de wreef. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:4

26e minuut.
Al Tayani rent richting de bal. Bouchez is nu in balbezit. Bouchez speelt de bal door. Badarică is nu in balbezit. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Delikaris kopt de bal weg. Vidal rent richting de bal. Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal geeft de bal voor. Badarică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:5

32e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal met de wreef. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:6

32e minuut.
Más is nu in balbezit. Badarică verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică probeert naar een medespeler te passen. Murray rent richting de bal. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Badarică draait met de bal, schiet en ... Mann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ocampo geeft de bal voor. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:7

39e minuut.
Más probeert naar een medespeler te passen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Casa begaat een overtreding. Ocampo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Bouchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota met een sublieme pass. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mann de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Daar is Más, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo passt de bal met de wreef. Badarică is nu in balbezit. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:8

41e minuut.
Bekő geeft een lange en hoge pass. Ocampo probeert de bal met de borst te controleren. Ocampo speelt de bal door. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 78%, Błękitni Maćkówka 22%.
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:9

48e minuut.
Szabo geeft de bal voor. Inworp. Bouchez met een snelle inworp. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Badarică krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zhaohui komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mann met een harde bal richting middenveld. Bouchez kopt de bal weg. Murray is nu in balbezit. Murray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:10

54e minuut.
Tevreden onderschept slim de pass. Tevreden geeft een hoge lob. Capota met een sublieme pass. Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:11

56e minuut.
Vidal rent richting de bal. Vidal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bekő de bal. Zhaohui is nu in balbezit. Zhaohui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrdomenja komt het veld opgelopen. Ocampo met de inworp. Hrdomenja bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdomenja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bouchez kopt de bal weg. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota passt de bal in één keer door. Daar is Zhaohui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhaohui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui schiet op doel. Mann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrdomenja rent richting de bal. Hrdomenja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:12

71e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Capota rent richting de bal. Capota probeert naar een medespeler te passen. Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:13

72e minuut.
Kraman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kraman met een sublieme pass. Maślona probeert de bal aan de voet te houden. Capota met een sublieme pass. Zhaohui is nu in balbezit. Zhaohui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:14

79e minuut.
Szabo speelt de bal door. Delikaris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bekő de bal. Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:15

82e minuut.
Zhaohui is nu in balbezit. Zhaohui passt de bal in één keer door. Kraman geeft een hoge lob. Szabo heeft problemen om de bal te vangen. Hrdomenja rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 69%, Błękitni Maćkówka 31%.
Real @rtex - Błękitni Maćkówka 0:15