Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Maćkówka Real @rtex
od H Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 42.9
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Gilbride de bal. Torkoš verovert de bal door een tackle van achteren. Torkoš met een sublieme pass. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Böőr kopt de bal weg. Capota speelt de bal door. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 1:0

4e minuut.
Murray passt de bal met de wreef. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Vidal geeft een lange en hoge pass. Badarică is nu in balbezit. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 2:0

7e minuut.
Mann kopt de bal weg. Capota speelt de bal door. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Murray is nu in balbezit. Murray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 3:0

9e minuut.
Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal geeft een lange en hoge pass. Badarică krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 4:0

13e minuut.
Böőr rent richting de bal. Böőr geeft een hoge lob. Mann probeert de bal met de borst te controleren. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 5:0

15e minuut.
Gilbride is nu in balbezit. Torkoš is nu in balbezit. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury is nu in balbezit. Khoury geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vidal passt de bal in één keer door. Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabo rent richting de bal. Murray onderschept slim de pass. Murray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Böőr kopt de bal weg. Torkoš geeft een hoge lob. Murray kopt de bal weg. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 6:0

37e minuut.
Al Tayani rent richting de bal. Murray verovert de bal door een tackle van achteren. Murray passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Badarică de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 7:0

40e minuut.
Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray verovert de bal door een tackle van achteren. Murray passt de bal in één keer door. Badarică rent richting de bal. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 8:0

41e minuut.
Al Tayani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vidal de bal. Vidal speelt de bal door. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 9:0

41e minuut.
Murray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhaohui komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 39%, Real @rtex 61%.
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 9:0

46e minuut.
Klungelig pakt Szabo de bal. Szabo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidal met een snelle inworp. Torkoš geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekő legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Badarică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badarică legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 10:0

55e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Daar is Ocampo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo geeft de bal voor. Badarică is nu in balbezit. Badarică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mann trapt de bal weg van het doel. Ocampo kopt de bal weg. Badarică controleert de bal met de borst. Badarică draait met de bal, schiet en ... Mann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

62e minuut.
Böőr met een sublieme pass. Ocampo met een sublieme pass. Capota probeert naar een medespeler te passen. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 11:0

65e minuut.
Bhatti speelt de bal door. Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zhaohui de bal. Zhaohui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 12:0

70e minuut.
Mann is nu in balbezit. Mann geeft een hoge lob. Vidal speelt de bal door. Zhaohui rent richting de bal. Zhaohui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 13:0

73e minuut.
Torkoš onderschept slim de pass. Torkoš probeert naar een medespeler te passen. Vidal met een sublieme pass. Zhaohui is nu in balbezit. Zhaohui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 14:0

75e minuut.
Bhatti is nu in balbezit. Bhatti geeft een hoge lob. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui onderschept slim de pass. Zhaohui met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 15:0

79e minuut.
Maślona heeft problemen om de bal te vangen. Bekő onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ocampo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zhaohui krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mann geeft een hoge lob. Vidal rent richting de bal. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Zhaohui rent richting de bal. Capota geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 36%, Real @rtex 64%.
Błękitni Maćkówka - Real @rtex 16:0