Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
n2pn Energetyk ROW
12 Tactiek Wiki
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten very good
very good Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Slavkovski passt de bal in één keer door. Lázok probeert naar een medespeler te passen. Zegar rent richting de bal. Zegar haalt uit met een fantastische trap. Fabiniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
n2pn - Energetyk ROW 0:1

8e minuut.
Lázok is nu in balbezit. Lázok geeft een lange en hoge pass. Zegar kopt de bal weg. Klungelig pakt Vadljak de bal. Vadljak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vadljak kopt de bal weg. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzechowski onderschept slim de pass. Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Lázok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lázok is nu in balbezit. Lázok geeft de bal voor. Valts bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar onderschept slim de pass. Zegar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Perz rent richting de bal. Zegar onderschept slim de pass. Antonioli speelt de bal door. Daar is Vadljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadljak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Mihál raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Palma komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Resende geeft een hoge lob. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma begaat een overtreding. De Palma krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Valts probeert naar een medespeler te passen. Lázok is nu in balbezit. Lázok passt de bal zonder na te denken. Vadljak rent richting de bal. Vadljak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Antonioli de bal. Zegar is nu in balbezit. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Slavkovski is nu in balbezit. Slavkovski passt de bal in één keer door. Valts rent richting de bal. Zegar onderschept slim de pass. Zegar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 61%, Energetyk ROW 39%.
n2pn - Energetyk ROW 0:1

46e minuut.
Raczyński komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Valts geeft de bal voor. De Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma passt de bal met de wreef. Capano rent richting de bal. Capano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gruber controleert de bal met de borst. Gruber probeert naar een medespeler te passen. Wrzecionkowski is nu in balbezit. De Palma rent richting de bal. De Palma geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
n2pn - Energetyk ROW 1:1

70e minuut.
Zegar is nu in balbezit. Orzechowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zegar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rochowiak komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński passt de bal met de wreef. Wacławik speelt de bal door. De Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lázok passt de bal zonder na te denken. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber geeft een lange en hoge pass. Vadljak heeft problemen om de bal te vangen. Vadljak haalt uit met een fantastische trap. Fabiniak bokst de bal weg.

82e minuut.
Valts kopt de bal weg. bin Mohd Fuad is nu in balbezit. bin Mohd Fuad passt de bal zonder na te denken. Zegar is nu in balbezit. Zegar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma onderschept slim de pass. De Palma passt de bal zonder na te denken. Capano is nu in balbezit. Capano draait met de bal, schiet en ... Konowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Slavkovski onderschept slim de pass. Perz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slavkovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lázok met een snel genomen vrije trap. Valts controleert de bal met de borst. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar haalt uit met een fantastische trap. Fabiniak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 48%, Energetyk ROW 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
n2pn - Energetyk ROW 1:1