Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energetyk ROW n2pn
Wiki Tactiek 12
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten good
adequate Passen very good
solid Verdedigen average


3e minuut.
Loizos is nu in balbezit. Loizos geeft een hoge lob. bin Mohd Fuad heeft problemen om de bal te vangen. Mihál rent richting de bal. Mihál haalt uit met een fantastische trap. Golan bokst de bal weg. Paal! Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - n2pn 0:1

8e minuut.
Capano rent richting de bal. Gruber verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok geeft een hoge lob. Fabiniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vadljak rent richting de bal. Vadljak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Energetyk ROW - n2pn 1:1

13e minuut.
Wrzecionkowski passt de bal in één keer door. bin Mohd Fuad rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wacławik. Wacławik krijgt een gele kaart. bin Mohd Fuad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vadljak kopt de bal weg. Zegar is nu in balbezit. Zegar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lázok passt de bal met de wreef. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzechowski rent richting de bal. Vadljak verovert de bal door een tackle van achteren. Vadljak draait met de bal, schiet en ... Fabiniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Lázok kopt de bal weg. Zegar probeert de bal met de borst te controleren. Perz is nu in balbezit. Zegar onderschept slim de pass. Zegar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bâtă rent richting de bal. Bâtă probeert naar een medespeler te passen. Loizos bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano rent richting de bal. Capano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - n2pn 1:2

33e minuut.
Gruber heeft problemen om de bal te vangen. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik passt de bal in één keer door. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Golan trapt de bal weg. Loizos kopt de bal weg. Bâtă heeft problemen om de bal te vangen. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Slavkovski geeft een lange en hoge pass. Vadljak probeert de bal met de borst te controleren. Vadljak passt de bal zonder na te denken. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 57%, n2pn 43%.
Energetyk ROW - n2pn 1:2

53e minuut.
Pêra rent richting de bal. Pêra geeft de bal voor. bin Mohd Fuad kopt de bal weg. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ... Fabiniak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Palma komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzovino onderschept slim de pass. Anzovino passt de bal zonder na te denken. De Palma is nu in balbezit. De Palma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rochowiak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Golan trapt de bal weg van het doel. bin Mohd Fuad kopt de bal weg. Perz probeert de bal aan de voet te houden. Vadljak is nu in balbezit. Vadljak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Valts rent richting de bal. Vadljak verovert de bal door een tackle van achteren. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadljak rent richting de bal. Vadljak schiet op doel. Fabiniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 46%, n2pn 54%.
Energetyk ROW - n2pn 1:2