Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moc Pozytywnego Przesłania KS_Lechia_Gdańsk
TTK Tactiek Niespodzianka
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 56.1
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Cavaciocchi geeft een hoge lob. van de Kasteele is nu in balbezit. Lojanazi begaat een overtreding. Lojanazi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Daar is Cavaciocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Blerk met een sublieme pass. Didyk is nu in balbezit. Didyk draait met de bal, schiet en ... Fossa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dzemedžiūnas geeft de bal voor. Hundt rent richting de bal. Hundt speelt de bal door. Jõe rent richting de bal. Jõe geeft een hoge lob. Garcia bokst de bal weg.

19e minuut.
Van Blerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Blerk passt de bal zonder na te denken. Jordán speelt de bal door. Didyk rent richting de bal. Didyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Van Blerk kopt de bal weg. Hundt met een sublieme pass. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi geeft de bal voor. Łaszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Jõe is nu in balbezit. Jõe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Blerk de bal. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Garcia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dzemedžiūnas met een sublieme pass. Alicicco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicicco met een sublieme pass. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk draait met de bal, schiet en ... Fossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogala verovert de bal door een tackle van achteren. Alicicco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicicco geeft een hoge lob. Benczyński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Blerk met de inworp. Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft de bal voor. Benczyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fossa trapt de bal weg. Kluszczyński kopt de bal weg. Dzemedžiūnas heeft problemen om de bal te vangen. Łaszkiewicz onderschept slim de pass. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 49%, KS_Lechia_Gdańsk 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moc Pozytywnego Przesłania - KS_Lechia_Gdańsk 0:0

52e minuut.
Theologou geeft een hoge lob. Daar is Łaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Blerk is nu in balbezit. Łaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Garcia trapt de bal weg van het doel. Bolovan kopt de bal weg. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maniero komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Maniero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hundt speelt de bal door. Jordán speelt de bal door. Maniero is nu in balbezit. Maniero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
van de Kasteele geeft een lange en hoge pass. Maniero is nu in balbezit. Maniero passt de bal zonder na te denken. Benczyński rent richting de bal. Benczyński schiet op doel. Fossa bokst de bal weg.

74e minuut.
Jõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe passt de bal met de wreef. Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi geeft een hoge lob. Łaszkiewicz springt en kopt de bal. Garcia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Van Blerk probeert naar een medespeler te passen. Morong bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dzemedžiūnas geeft een lange en hoge pass. Rogala rent richting de bal. Met opzet legt Maniero zijn tegenspeler op de grond. Maniero krijgt een gele kaart.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boguś komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Benczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński is nu in balbezit. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero haalt uit met een fantastische trap. Fossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Theologou geeft een hoge lob. Dzemedžiūnas kopt de bal weg. Daar is Hundt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alicicco probeert naar een medespeler te passen. Maniero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 64%, KS_Lechia_Gdańsk 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moc Pozytywnego Przesłania - KS_Lechia_Gdańsk 0:0