Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS_Lechia_Gdańsk Moc Pozytywnego Przesłania
Niespodzianka Tactiek TTK
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten very good
good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Boguś passt de bal in één keer door. Morong is nu in balbezit. Cavaciocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś onderschept slim de pass. Boguś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Kluszczyński passt de bal in één keer door. Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi geeft een hoge lob. Łaszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Garcia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Colindres geeft een hoge lob. Hundt is nu in balbezit. Met opzet legt Boguś zijn tegenspeler op de grond. Boguś krijgt een gele kaart. Hundt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hundt kan niet meer verder spelen. Mäkitalo komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Colindres geeft de bal voor. Morong controleert de bal met de borst. Alicicco bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński haalt uit met een fantastische trap. Fossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
van de Kasteele onderschept slim de pass. van de Kasteele probeert naar een medespeler te passen. Alicicco rent richting de bal. Alicicco passt de bal zonder na te denken. Benczyński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alicicco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Van Blerk speelt de bal door. van de Kasteele speelt de bal door. Boguś rent richting de bal. Benczyński rent richting de bal. Benczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pociłowski trapt de bal weg van het doel. Van Blerk probeert de bal met de borst te controleren. Kluszczyński is nu in balbezit. Jõe met een sublieme pass. Łaszkiewicz rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - Moc Pozytywnego Przesłania 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 43%, Moc Pozytywnego Przesłania 57%.
KS_Lechia_Gdańsk - Moc Pozytywnego Przesłania 0:1

60e minuut.
van de Kasteele speelt de bal door. Van Blerk rent richting de bal. Mäkitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Blerk onderschept slim de pass. Van Blerk geeft een lange en hoge pass. Fossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benczyński rent richting de bal. Benczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS_Lechia_Gdańsk - Moc Pozytywnego Przesłania 1:1

68e minuut.
Mäkitalo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolovan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Blerk rent richting de bal. Van Blerk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Van Blerk passt de bal zonder na te denken. Alicicco heeft problemen om de bal te vangen. Alicicco probeert naar een medespeler te passen. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 40%, Moc Pozytywnego Przesłania 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS_Lechia_Gdańsk - Moc Pozytywnego Przesłania 1:1