Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tylko Sukces Banda Sokół Orzech
Seba Tactiek Chondroityna
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 54.8
weak Schieten excellent
good Passen very good
average Verdedigen very good


6e minuut.
Wyrzucki met een sublieme pass. Idziak met een sublieme pass. Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fuhrmann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:1

14e minuut.
Talar speelt de bal door. Wojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojna geeft een hoge lob. Idziak controleert de bal met de borst. Idziak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas geeft een hoge lob. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap. Znaczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:2

17e minuut.
Urfi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernández Botello komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Chałas met een sublieme pass. Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Szut geeft een hoge lob. Idziak maakt een snoekduik en kopt de bal. Znaczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:3

24e minuut.
Talar is nu in balbezit. Talar geeft de bal voor. Daar is Idziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziak haalt uit met een fantastische trap. Znaczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:4

25e minuut.
Voosalu geeft de bal voor. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft een lange en hoge pass. Kępka springt en kopt de bal. Sołtykowski probeert de bal aan de voet te houden. Znaczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Idziak is nu in balbezit. Idziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:5

32e minuut.
Chałas passt de bal met de wreef. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft een hoge lob. Idziak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pataca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szut met de inworp. Talar is nu in balbezit. Talar geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kępka rent richting de bal. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 79%, Sokół Orzech 21%.
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:6

46e minuut.
Oravecz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Chałas rent richting de bal. Chałas passt de bal in één keer door. Daar is Wojna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kępka de bal. Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Talar onderschept slim de pass. Talar passt de bal in één keer door. Kępka rent richting de bal. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:7

66e minuut.
Chałas is nu in balbezit. Chałas geeft een hoge lob. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka schiet op doel. Znaczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chałas onderschept slim de pass. Chałas speelt de bal door. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Wyrzucki de bal. Wyrzucki geeft de bal voor. Znaczko bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wyrzucki neemt de hoekschop. Idziak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:8

73e minuut.
Burduşel passt de bal in één keer door. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki passt de bal in één keer door. Idziak rent richting de bal. Idziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Talar is nu in balbezit. Talar probeert naar een medespeler te passen. Pataca probeert de bal aan de voet te houden. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jenicot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel is nu in balbezit. Burduşel geeft een hoge lob. Idziak is nu in balbezit. Idziak schiet op doel. Znaczko bokst de bal weg. Daar is Sołtykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:9

78e minuut.
Pataca bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar onderschept slim de pass. Talar speelt de bal door. Kępka rent richting de bal. Kępka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak draait met de bal, schiet en ... Znaczko bokst de bal weg.

82e minuut.
Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wyrzucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrzucki geeft een lange en hoge pass. Kępka is nu in balbezit. Kępka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Szut passt de bal met de wreef. Kępka is nu in balbezit. Kępka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 79%, Sokół Orzech 21%.
FC Tylko Sukces Banda - Sokół Orzech 0:10