Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Orzech FC Tylko Sukces Banda
Chondroityna Tactiek Seba
66% Balbezit 34%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 36.5
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Polnar is nu in balbezit. Polnar passt de bal in één keer door. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kępka de bal. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 1:0

5e minuut.
Wyrzucki rent richting de bal. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak geeft een lange en hoge pass. Kępka rent richting de bal. Kępka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 2:0

8e minuut.
Wyrzucki rent richting de bal. Berecz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyrzucki. Wyrzucki krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Wyrzucki geeft een hoge lob. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak passt de bal zonder na te denken. Kępka rent richting de bal. Kępka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Szut rent richting de bal. Szut met een sublieme pass. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft de bal voor. Kępka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal zonder na te denken. Kępka rent richting de bal. Kępka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 3:0

18e minuut.
Idziak passt de bal zonder na te denken. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki geeft de bal voor. Idziak krijgt zijn hoofd ertegen. Znaczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 4:0

22e minuut.
Idziak passt de bal in één keer door. Wyrzucki is nu in balbezit. Urfi maakt een afschuwelijke overtreding. Urfi krijgt een gele kaart. Wyrzucki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polnar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kępka krijgt zijn hoofd ertegen. Znaczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 5:0

23e minuut.
Kępka passt de bal in één keer door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal in één keer door. Kępka is nu in balbezit. Kępka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Wyrzucki passt de bal zonder na te denken. Idziak is nu in balbezit. Idziak geeft een hoge lob. Kępka maakt een snoekduik en kopt de bal. Sołtykowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wyrzucki neemt de hoekschop. Idziak kopt de bal weg. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 6:0

27e minuut.
Szut passt de bal met de wreef. Idziak is nu in balbezit. Wojna begaat een overtreding. Wojna krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Wyrzucki rent richting de bal. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak passt de bal met de wreef. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. Znaczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Znaczko trapt de bal weg. Szut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pişkin. Pişkin krijgt een gele kaart. Szut raakt geblesseerd tijdens het duel. Szut zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki draait met de bal, schiet en ... Znaczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Voosalu kopt de bal weg. Polnar met een sublieme pass. Daar is Wyrzucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrzucki geeft een hoge lob. Kępka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 21%, FC Tylko Sukces Banda 79%.
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 7:0

47e minuut.
Idziak speelt de bal door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Kępka is nu in balbezit. Kępka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Berecz heeft problemen om de bal te vangen. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak speelt de bal door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 8:0

57e minuut.
Wyrzucki heeft problemen om de bal te vangen. Wyrzucki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Idziak de bal. Idziak geeft een lange en hoge pass. Kępka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Polnar probeert naar een medespeler te passen. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft de bal voor. Valencia springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Merlo passt de bal zonder na te denken. Polnar met een sublieme pass. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki geeft een hoge lob. Idziak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 9:0

64e minuut.
Jenicot met een sublieme pass. Daar is Pişkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziak maakt een afschuwelijke overtreding. Idziak krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kępka geeft een hoge lob. Wojna kopt de bal weg. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft een lange en hoge pass. Valencia krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Znaczko met een harde bal richting middenveld. Afera kopt de bal weg. Jenicot rent richting de bal. Jenicot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Polnar met de inworp. Szut is nu in balbezit. Szut passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Idziak de bal. Idziak draait met de bal, schiet en ... Znaczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Idziak probeert naar een medespeler te passen. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft de bal voor. Valencia maakt een snoekduik en kopt de bal. Wojna heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wyrzucki neemt de hoekschop. Kępka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... Znaczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 10:0

74e minuut.
Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal met de wreef. Znaczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Burduşel met een sublieme pass. Wyrzucki heeft problemen om de bal te vangen. Wyrzucki geeft een lange en hoge pass. Valencia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 11:0

78e minuut.
Kępka geeft een lange en hoge pass. Urfi kopt de bal weg. Daar is Voosalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap. Znaczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kępka speelt de bal door. Valencia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berecz de bal. Idziak rent richting de bal. Idziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 12:0

83e minuut.
Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Szut passt de bal met de wreef. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka draait met de bal, schiet en ... Znaczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 13:0

84e minuut.
Wyrzucki rent richting de bal. Berecz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyrzucki raakt geblesseerd tijdens het duel. Polnar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Idziak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 14:0

90e minuut.
Wyrzucki heeft problemen om de bal te vangen. Wyrzucki passt de bal in één keer door. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Znaczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 22%, FC Tylko Sukces Banda 78%.
Sokół Orzech - FC Tylko Sukces Banda 15:0