Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real @rtex Energetyk ROW
Attack Tactiek Jana
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten very good
solid Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Malej heeft problemen om de bal te vangen. Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Malej zijn tegenspeler op de grond. Malej krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Al Tayani raakt geblesseerd tijdens het duel. Szabo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Remko bereikt de bal nog maar net als eerste. Remko geeft een hoge lob. Zegar rent richting de bal. Zegar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:1

8e minuut.
Malej met een sublieme pass. Lázok rent richting de bal. Lázok passt de bal met de wreef. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:2

9e minuut.
Más passt de bal zonder na te denken. Malej is nu in balbezit. Malej speelt de bal door. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:3

13e minuut.
bin Mohd Fuad speelt de bal door. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ... Mann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:4

16e minuut.
Della Casa geeft een hoge lob. Lemos controleert de bal met de borst. Malej speelt de bal door. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad passt de bal met de wreef. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:5

18e minuut.
Della Casa rent richting de bal. Della Casa passt de bal met de wreef. Krobián bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbride haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Más passt de bal in één keer door. Remko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride onderschept slim de pass. Khoury is nu in balbezit. Khoury schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lemos rent richting de bal. Lemos geeft de bal voor. Resende is nu in balbezit. Gilbride onderschept slim de pass. Gilbride geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lázok passt de bal met de wreef. Malej heeft problemen om de bal te vangen. Malej geeft een lange en hoge pass. Zegar rent richting de bal. Zegar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:6

30e minuut.
Maślona rent richting de bal. van Nieuwkercke onderschept slim de pass. van Nieuwkercke passt de bal in één keer door. Zegar is nu in balbezit. Zegar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:7

40e minuut.
Zegar is nu in balbezit. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke passt de bal zonder na te denken. Zegar rent richting de bal. Zegar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:8

45e minuut.
Más geeft de bal voor. Malej heeft problemen om de bal te vangen. Lázok met een sublieme pass. van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zegar rent richting de bal. Zegar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:9

45e minuut.
Raczyński komt het veld opgelopen. Flammer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 54%, Energetyk ROW 46%.
Real @rtex - Energetyk ROW 0:9

46e minuut.
Lemos is nu in balbezit. Malej verovert de bal door een tackle van achteren. Szabo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malej wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lázok zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Zegar de bal. Zegar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Malej kopt de bal weg. Lázok geeft de bal voor. van Nieuwkercke kopt de bal weg. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:10

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flammer met een harde bal richting middenveld. Malej kopt de bal weg. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Malej met een snelle inworp. Krobián rent richting de bal. Krobián haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szabo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Nieuwkercke maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:11

61e minuut.
Remko is nu in balbezit. Remko geeft een hoge lob. van Nieuwkercke met een sublieme pass. Zegar is nu in balbezit. Zegar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Della Casa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Della Casa neemt de hoekschop. Gilbride krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flammer met een harde bal richting middenveld. Malej kopt de bal weg. van Nieuwkercke rent richting de bal. van Nieuwkercke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:12

66e minuut.
Bekő geeft een hoge lob. Krobián speelt de bal door. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad passt de bal met de wreef. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 0:13

68e minuut.
Lemos speelt de bal door. Daar is van Nieuwkercke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Nieuwkercke met een sublieme pass. Zegar is nu in balbezit. Zegar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gilbride is nu in balbezit. Gilbride geeft de bal voor. Della Casa rent richting de bal. Della Casa schiet op doel. Flammer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 1:13

77e minuut.
Flammer trapt de bal weg van het doel. bin Mohd Fuad kopt de bal weg. Bekő kan de bal niet met de borst controleren. Zegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Lemos geeft een lange en hoge pass. Flammer met een sublieme pass. Lázok kopt de bal weg. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - Energetyk ROW 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 54%, Energetyk ROW 46%.
Real @rtex - Energetyk ROW 1:14