Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
n2pn Błękitni Maćkówka
12 Tactiek od H
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 59
good Schieten excellent
very good Passen excellent
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota is nu in balbezit. Capota met een sublieme pass. Badarică is nu in balbezit. Badarică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Orzechowski probeert naar een medespeler te passen. Velchev met een sublieme pass. Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaohui geeft de bal voor. Badarică krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal met een sublieme pass. Murray is nu in balbezit. Murray schiet op doel. Fabiniak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
n2pn - Błękitni Maćkówka 0:1

13e minuut.
Loizos passt de bal met de wreef. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiménez krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Böőr met een harde bal richting middenveld. Capota probeert naar een medespeler te passen. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Murray heeft problemen om de bal te vangen. Murray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Anzovino kopt de bal weg. Daar is Perz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capota is nu in balbezit. Capota geeft een lange en hoge pass. Velchev heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
n2pn - Błękitni Maćkówka 0:2

27e minuut.
Zhaohui passt de bal in één keer door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een lange en hoge pass. Badarică heeft problemen om de bal te vangen. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Loizos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Capano de bal onder controle te krijgen. Jiménez rent richting de bal. Capano verovert de bal door een tackle van achteren. Capano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ocampo passt de bal zonder na te denken. Capota is nu in balbezit. Capota speelt de bal door. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Capota kopt de bal weg. Orzechowski heeft problemen om de bal te vangen. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wacławik passt de bal zonder na te denken. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál passt de bal in één keer door. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 65%, Błękitni Maćkówka 35%.
n2pn - Błękitni Maćkówka 0:2

53e minuut.
Doeltrap. De Palma komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Valts geeft een hoge lob. Jiménez kopt de bal weg. Daar is Anzovino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badarică rent richting de bal. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Anzovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzovino geeft de bal voor. Tevreden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano schiet op doel. Antilef bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rochowiak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzovino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zhaohui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zhaohui neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Fabiniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Orzechowski is nu in balbezit. Murray onderschept slim de pass. Murray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Capota de bal. Capota passt de bal met de wreef. Anzovino onderschept slim de pass. Badarică is nu in balbezit. Badarică haalt uit met een fantastische trap. Fabiniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 61%, Błękitni Maćkówka 39%.
n2pn - Błękitni Maćkówka 0:2