Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Orzech Moc Pozytywnego Przesłania
Chondroityna Tactiek TTK
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 54.9
outstanding Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Polnar is nu in balbezit. Kluszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Merlo maakt een afschuwelijke overtreding. Merlo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyrzucki met een snelle inworp. Polnar met een sublieme pass. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft een hoge lob. Fossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Rogala bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales onderschept slim de pass. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... Pociłowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Moc Pozytywnego Przesłania 1:0

11e minuut.
Wyrzucki met de inworp. Polnar rent richting de bal. Polnar geeft een hoge lob. Idziak rent richting de bal. Idziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Moc Pozytywnego Przesłania 2:0

15e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal in één keer door. Idziak is nu in balbezit. Idziak haalt uit met een fantastische trap. Fossa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Moc Pozytywnego Przesłania 3:0

23e minuut.
Daar is Garrido Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrido Canales met een sublieme pass. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap. Fossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

25e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales passt de bal zonder na te denken. Idziak is nu in balbezit. Idziak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Jõe is nu in balbezit. Rozman onderschept slim de pass. Rozman speelt de bal door. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Moc Pozytywnego Przesłania 4:0

31e minuut.
Rozman is nu in balbezit. Rozman geeft een hoge lob. Idziak kopt de bal weg. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Polnar speelt de bal door. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales rent richting de bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... Fossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 36%, Moc Pozytywnego Przesłania 64%.
Sokół Orzech - Moc Pozytywnego Przesłania 4:0

46e minuut.
Talar komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hundt rent richting de bal. Szut onderschept slim de pass. Szut speelt de bal door. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Jõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe geeft een lange en hoge pass. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński schiet op doel. Pletiguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kluszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kluszczyński probeert naar een medespeler te passen. Burduşel geeft een hoge lob. Garrido Canales rent richting de bal. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Valencia speelt de bal door. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wyrzucki neemt de hoekschop. Garrido Canales krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Idziak passt de bal in één keer door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal met de wreef. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. Fossa bokst de bal weg.

71e minuut.
Pociłowski is nu in balbezit. Garrido Canales rent richting de bal. Pociłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap. Fossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Talar met een sublieme pass. Jõe rent richting de bal. Jõe probeert naar een medespeler te passen. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Moc Pozytywnego Przesłania 4:1

79e minuut.
Theologou probeert naar een medespeler te passen. Jõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe probeert naar een medespeler te passen. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Pletiguz bokst de bal weg.

81e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pociłowski is nu in balbezit. Valencia onderschept slim de pass. Valencia speelt de bal door. Garrido Canales is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Moc Pozytywnego Przesłania 5:1

83e minuut.
Jõe passt de bal in één keer door. Humulescu rent richting de bal. Humulescu probeert naar een medespeler te passen. Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński draait met de bal, schiet en ... Pletiguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Valencia speelt de bal door. Pociłowski heeft problemen om de bal te vangen. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak schiet op doel. Fossa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Moc Pozytywnego Przesłania 6:1

90e minuut.
Morong geeft een hoge lob. Hundt rent richting de bal. Garrido Canales begaat een overtreding. Garrido Canales krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 38%, Moc Pozytywnego Przesłania 62%.
Sokół Orzech - Moc Pozytywnego Przesłania 6:1