Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS_Lechia_Gdańsk FC Tylko Sukces Banda
Niespodzianka Tactiek Seba
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 34.2
very good Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Kordecki heeft problemen om de bal te vangen. Anders onderschept slim de pass. Anders geeft de bal voor. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - FC Tylko Sukces Banda 1:0

13e minuut.
Jordán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Blerk komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Inworp. Fernández Botello met de inworp. Jaureguízar is nu in balbezit. Jaureguízar geeft een lange en hoge pass. Echaust maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Silahtar passt de bal met de wreef. Benczyński rent richting de bal. Benczyński geeft een hoge lob. Bjeković rent richting de bal. Bjeković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Strikulis met een sublieme pass. Van Blerk kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaureguízar de bal. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Crăciun de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bolovan met een snelle inworp. Voosalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft de bal voor. Benczyński springt en kopt de bal. Strikulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - FC Tylko Sukces Banda 2:0

29e minuut.
Bjeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś rent richting de bal. Bjeković rent richting de bal. Boguś is nu in balbezit. Boguś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bjeković rent richting de bal. Bjeković geeft de bal voor. Klungelig pakt Voosalu de bal. Boguś rent richting de bal. Boguś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Botello geeft een hoge lob. Anders geeft een hoge lob. Benczyński rent richting de bal. Benczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 32%, FC Tylko Sukces Banda 68%.
KS_Lechia_Gdańsk - FC Tylko Sukces Banda 2:0

46e minuut.
Benczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Benczyński probeert naar een medespeler te passen. Boguś heeft problemen om de bal te vangen. Boguś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Voosalu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kordecki is nu in balbezit. Van Blerk geeft een hoge lob. Boguś rent richting de bal. Boguś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Van Blerk passt de bal zonder na te denken. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar passt de bal in één keer door. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Van Blerk geeft een hoge lob. Berecz rent richting de bal. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński haalt uit met een fantastische trap. Strikulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - FC Tylko Sukces Banda 3:0

61e minuut.
Silahtar rent richting de bal. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan speelt de bal door. Boguś rent richting de bal. Boguś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van de Kasteele komt het veld opgelopen. Maniero komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Aliancki passt de bal zonder na te denken. Van Blerk is nu in balbezit. Van Blerk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maniero de bal. Maniero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Maniero kopt de bal weg. Boguś is nu in balbezit. Boguś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Van Blerk kopt de bal weg. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero passt de bal in één keer door. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - FC Tylko Sukces Banda 4:0

77e minuut.
Silahtar rent richting de bal. Silahtar passt de bal met de wreef. Berecz rent richting de bal. Boguś onderschept slim de pass. Boguś haalt uit met een fantastische trap. Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maniero rent richting de bal. Maniero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan speelt de bal door. Maniero is nu in balbezit. Maniero draait met de bal, schiet en ... Strikulis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strikulis trapt de bal weg van het doel. Fernández Botello kopt de bal weg. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Van Blerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Blerk passt de bal met de wreef. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero schiet op doel. Strikulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS_Lechia_Gdańsk - FC Tylko Sukces Banda 5:0

90e minuut.
Bjeković geeft een lange en hoge pass. Van Blerk rent richting de bal. Van Blerk passt de bal in één keer door. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft de bal voor. Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maniero is nu in balbezit. Maniero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS_Lechia_Gdańsk 29%, FC Tylko Sukces Banda 71%.
KS_Lechia_Gdańsk - FC Tylko Sukces Banda 5:0