Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Miasteczko Śląskie KS Szczawa
442 Tactiek xyz
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 55
adequate Schieten outstanding
average Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Kuśnierz kopt de bal weg. Karask bereikt de bal nog maar net als eerste. Marília onderschept slim de pass. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Aurrekoetxea is nu in balbezit. Aurrekoetxea geeft de bal voor. Gracz rent richting de bal. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:1

5e minuut.
Filantropol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karask bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg rent richting de bal. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol schiet op doel. Gorszkow bokst de bal weg.

6e minuut.
Berg heeft problemen om de bal te vangen. Gorszkow speelt de bal door. van Lingen kopt de bal weg. Klungelig pakt Filantropol de bal. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. Gorszkow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Trudnos passt de bal in één keer door. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol geeft de bal voor. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lebœuf met een sublieme pass. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol passt de bal zonder na te denken. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lebœuf is nu in balbezit. Lebœuf met een sublieme pass. Marília bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg rent richting de bal. Berg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:2

15e minuut.
Gracz passt de bal zonder na te denken. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider met een sublieme pass. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berg is nu in balbezit. Berg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:3

18e minuut.
Filantropol geeft een hoge lob. Gorszkow speelt de bal door. Lebœuf kopt de bal weg. Klungelig pakt Berg de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:4

20e minuut.
Marília met een sublieme pass. Wider met een sublieme pass. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol schiet op doel. Gorszkow probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Marília passt de bal in één keer door. Lebœuf rent richting de bal. Lebœuf passt de bal in één keer door. Berg is nu in balbezit. Berg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Marília speelt de bal door. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider geeft een lange en hoge pass. Berg probeert de bal met de borst te controleren. Berg draait met de bal, schiet en ... Gorszkow bokst de bal weg. Paal! Berg is nu in balbezit. Berg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:5

27e minuut.
Filantropol onderschept slim de pass. Filantropol geeft een lange en hoge pass. Lebœuf speelt de bal door. Wider is nu in balbezit. Wider haalt uit met een fantastische trap. Gorszkow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Koń rent richting de bal. Koń probeert naar een medespeler te passen. Filantropol probeert naar een medespeler te passen. Berg is nu in balbezit. Berg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
van Lingen kopt de bal weg. Klungelig pakt Koczot de bal. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorszkow bokst de bal weg.

33e minuut.
Lebœuf passt de bal zonder na te denken. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot is nu in balbezit. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Berg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Filantropol springt en kopt de bal. Wider kopt de bal weg. Lebœuf probeert naar een medespeler te passen. Berg is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:6

36e minuut.
Berg is nu in balbezit. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol passt de bal in één keer door. Daar is Berg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berg draait met de bal, schiet en ... Gorszkow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kuśnierz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trudnos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gracz rent richting de bal. Marília verovert de bal door een tackle van achteren. Marília passt de bal met de wreef. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Marília probeert naar een medespeler te passen. Filantropol rent richting de bal. Karask bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Filantropol geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gorszkow trapt de bal weg. Aurrekoetxea kopt de bal weg. Berg is nu in balbezit. Berg schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miasteczko Śląskie 75%, KS Szczawa 25%.
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:6

49e minuut.
Nardin geeft een lange en hoge pass. Berg kopt de bal weg. Marília geeft de bal voor. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider schiet op doel. Gorszkow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Lebœuf probeert naar een medespeler te passen. Wider rent richting de bal. Wider passt de bal in één keer door. Filantropol rent richting de bal. Filantropol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:7

60e minuut.
Stricanne rent richting de bal. Stricanne geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Koń de bal onder controle te krijgen. Wider rent richting de bal. Wider geeft een lange en hoge pass. Gorszkow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berg controleert de bal met de borst. Berg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:8

62e minuut.
Wider met een sublieme pass. Lebœuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebœuf met een sublieme pass. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. Gorszkow bokst de bal weg. Berg is nu in balbezit. Berg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:9

66e minuut.
van Lingen probeert naar een medespeler te passen. Filantropol rent richting de bal. Filantropol passt de bal in één keer door. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg schiet op doel. Gorszkow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Lebœuf geeft een hoge lob. Wider kopt de bal weg. Aurrekoetxea heeft problemen om de bal te vangen. Răduleţ is nu in balbezit. Răduleţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Eucher probeert naar een medespeler te passen. van Lingen heeft problemen om de bal te vangen. van Lingen met een sublieme pass. Berg is nu in balbezit. Berg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:10

73e minuut.
Klungelig pakt Wider de bal. Wider passt de bal zonder na te denken. Berg rent richting de bal. Berg draait met de bal, schiet en ... Gorszkow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:11

74e minuut.
Ajide passt de bal zonder na te denken. Czobor is nu in balbezit. Aurrekoetxea begaat een overtreding. Aurrekoetxea krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Koczot is nu in balbezit. Koczot passt de bal in één keer door. Wider speelt de bal door. Berg is nu in balbezit. Berg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:12

77e minuut.
Aurrekoetxea geeft een hoge lob. Wider is nu in balbezit. Wider speelt de bal door. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:13

79e minuut.
Lebœuf passt de bal in één keer door. Berg is nu in balbezit. Gracz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berg legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:14

81e minuut.
Marília rent richting de bal. Marília speelt de bal door. Berg rent richting de bal. Berg schiet op doel. Gorszkow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:15

83e minuut.
Daar is Wider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czobor geeft een hoge lob. Marília probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răduleţ rent richting de bal. Răduleţ passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Aurrekoetxea onderschept slim de pass. Ajide is nu in balbezit. Lebœuf onderschept slim de pass. Lebœuf geeft een hoge lob. Berg krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gorszkow probeert naar een medespeler te passen. Marília rent richting de bal. Marília speelt de bal door. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miasteczko Śląskie 64%, KS Szczawa 36%.
Real Miasteczko Śląskie - KS Szczawa 0:16